GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2021

GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2021

SEZONA SKONČILA A JE ČAS ZVOLIT TA NEJOBLÍBENĚJŠÍ HŘIŠTĚ A JAMKY. Volit můžete nejen podle kvality hracích ploch, ale také ta hřiště, která jsou podle vás nejhezčí nebo herně nejpříjemnější. Prostě ta, kde se vám nejvíce daří nebo líbí, nebo ta, která vám přináší tu pravou radost ze hry.


Hlasování jsme zachovali také pro jamku roku. Ano, máme jich v součtu se Slovenskem přes tisíc, přesto jen jedna může být TA jedna, která bude ve své zemi vládnout všem.

Tentokrát jsme se rozhodli z ankety vyřadit hlasování o restauraci a trenérovi roku. Kulinářský zážitek necháme na vás, abyste si jej mezi sebou sdělili sami, a o trenérovi s dovolením rozhodne odborná porota.

Vaše hlasování ale tentokrát nebude jediné, co o hřišti a jamce roku rozhodne. Do výběru těch nejlepších zapojíme i další dvě skupiny, které sice nebudou mít rozhodující hlas, ale mohou konečný výběr ovlivnit.

Jednou z těchto skupin bude deset nejzkušenějších Všudehrálů, kteří mají odehráno sto hřišť. Druhou pak odborný panel složený z profesionálních hráčů, architektů, trenérů a dalších, kteří se v našem golfu dlouhodobě pohybují a nejsou v konfliktu zájmů.

 

V JAKÝCH KATEGORIÍCH TEDY MŮŽETE HLASOVAT?

ČESKÉ DEVÍTIJAMKOVÉ HŘIŠTĚ ROKU

ČESKÉ OSMNÁCTIJAMKOVÉ HŘIŠTĚ ROKU

ČESKÁ JAMKA ROKU

SLOVENSKÉ HŘIŠTĚ ROKU

SLOVENSKÁ JAMKA ROKU

 

Jako obvykle můžete mezi svá oblíbená hřiště vybrat tři, nemusí to být jen to vaše domovské. Nejlepší jamka však může za každý rok být jen jedna.

 

ROZHODNĚTE O TĚCH NEJLEPŠÍCH
V ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE

 

Svůj hlas můžete svým favoritům poslat přes naše webové stránky.

 

HLASOVAT MŮŽETE AŽ DO NEDĚLE 27. ÚNORA 2022