WOODS: Pokusím se vyhrát

WOODS: Pokusím se vyhrát

Americký golfista Tiger Woods mluví zcela jinak než před rokem, kdy bez pomoci nedokázal vstát z postele a říkal, že cokoliv navíc v jeho kariéře bude jen bonusem. Na Bahamách působí sebejistě. Tak jako starý dobrý Woods, kterého jsme slýchávali po většinu z posledních 20 le


Americký golfista Tiger Woods mluví zcela jinak než před rokem, kdy bez pomoci nedokázal vstát z postele a říkal, že cokoliv navíc v jeho kariéře bude jen bonusem.

Na Bahamách působí sebejistě. Tak jako starý dobrý Woods, kterého jsme slýchávali po většinu z posledních 20 let. Na HERO WORLD CHALLENGE chce uspět.

„Přihlásil jsem se na tuto akci a pokusím se ji vyhrát,“ plánuje brzy jednačtyřicetiletý golfista. „Vím, že je to vysoká laťka vzhledem k tomu, že jsem tak dlouho nehrál a udělal jsem ve své hře spoustu změn, nicméně na mém přístupu k golfu se nic nemění,“ dodává čtrnáctinásobný vítěz turnajů z kategorie major.

“Vím, že ostatní mě zkusí porazit. A já udělám to samé,“ říká dlouho spící tygr. Vždyť Woods nehrál soutěžní golf od srpna loňského roku, kdy na WYNDHAM CHAMPIONSHIP skončil dělený desátý.

Cítí se připravený. Věří si. Prý v jeho hře už nejsou žádné zásadní věci, kterých by se obával. Současnou největší starostí je podle jeho vlastní slov to, jak se jeho tělo vypořádá se návratem k soutěžnímu golfu po 15 měsících.

“Dlouho jsem neměl ve svém těle adrenalin, takže nevím, jak moc se pod náporem adrenalinu protáhnou mé údery. Vím, že obecně jde o půl hole, ale vrtá mi hlavou, zda to náhodou nebude více, protože jsem dlouho nehrál, případně naopak méně,“ přemýšlí.

Již ve čtvrtek pozná realitu. Bude smířlivá, nebo nemilosrdná?