WOODS ukázal báječné momenty, přesto je předposlední

WOODS ukázal báječné momenty, přesto je předposlední

Poté co perfektně začal a po osmi jamkách se dělil o vedení, se nakonec Tiger Woods protrápil na HERO WORLD CHALLENGE k výsledku +1. Woods zahrál na šesté, sedmé a osmé jamce tři birdie za sebou a se skóre -4 krátce vedl. Jenže následovalo bogey na devítce a hlavně dou


Poté co perfektně začal a po osmi jamkách se dělil o vedení, se nakonec Tiger Woods protrápil na HERO WORLD CHALLENGE k výsledku +1.

Woods zahrál na šesté, sedmé a osmé jamce tři birdie za sebou a se skóre -4 krátce vedl. Jenže následovalo bogey na devítce a hlavně double bogey po drivu do vody na osmnátce. Výsledek? Americká legenda je po prvním kole na Bahamách předposlední.

I přes mizerný závěr kola zůstal Woods při hodnocení svého úvodního vystoupení v soutěžním golftu od loňského WYNDHAM CHAMPIONSHIP pozitivní.

"Cítil jsem skvěle, když mi tělem opět proudil adrenalin. Bylo velmi příjemné, že jsem to dokázal hned po první jamce zkrotit a mít ten správný pocit, při kterém hraju svůj nejlepší golf. Dostal jsem se do toho rychle," řekl Woods.

https://www.youtube.com/watch?v=7Ocz-GuEE8o

Povedlo se mu zahrát několik opravdu výborných úderů, včetně tří dlouhých přihrávek na birdie na zmíněné trojici jamek. Na druhou stranu se v jeho hře projevily i neostatky, jako třeba nehratelný míček v keři na jedenátce a další úder, který skončil ve křoví na šestnátce.

Woods se nejvíce pral s driverem. Má ho nový, jde od TaylorMade. Trefil s ním jen šest z 13 fairwayí. Zanášelo mu to doleva.

 Črtnáctinásobný majorový šampión ztrácí na vedoucího krajana J.B. Holmese devět ran.

"Udělal jsem pár opravdu hloupých chyb. Chyby, které normálně nedělám, ale přeci jen jsem dlouho nehrál. Vím, že je mohu odstranit. Mám ještě tři dny."