Tiger úřadoval. WOODS odehrál nejlepší kolo za tři roky

Tiger úřadoval. WOODS odehrál nejlepší kolo za tři roky

To je rozdíl. Stačil jediný den a Tiger Woods je zpátky ve hře o vítězství na HERO WORLD CHALLENGE.    Woods kontroloval všechny aspekty hry a dostal se sedm ran pod par.   Američan odstartoval lehkým birdie na jedničce a nabalil na něj spoustu dalších p


To je rozdíl. Stačil jediný den a Tiger Woods je zpátky ve hře o vítězství na HERO WORLD CHALLENGE. 
 
Woods kontroloval všechny aspekty hry a dostal se sedm ran pod par.
 
Američan odstartoval lehkým birdie na jedničce a nabalil na něj spoustu dalších povedených úderů - napravil problémy z prvního dne s drivy a navíc proměnil několik dlouhých puttů. Po 36 jamkách je tak Woods na skóre -6. Přitom 15 měsíců nikde nehrál...
 
"Prvních patnáct jamek jsem snad nezahrál špatnou ránu. Měl jsem kontrolu nad dráhou ran, to bylo klíčové."

Woods přišel pro druhé kolo o parťáka, poněvadž Angličan Justin Rose odstoupil se zraněním zad, a tak hrál čtrnáctinásobný majorový šampión sám. Woods uvažoval, že si řekne o doprovod profíka z Albany Golf Clubu, nicméně nakonec mu přišlo, že nefouká tak silný vítr na to, aby musel jít s někým v páru.

Nejlepší údery jeho kola? Woods předvedl hned několik brilantních momentů: birdie na pětiparech (šestce, jedenáctce a patnáctce) a náročné zachraňování parů na osmičce a šestnáctce. Čtyřicetiletá legenda si nejvíce považovala toho, že nepřipsala jedinou ránu.

"Poté co jsem poslal hroznou ránu do křoví, řekl jsem svému caddie, že prostě nezahraji bogey, že dnes nebudu připisovat údery. Chtěl jsem mít čisté skóre. Jsem moc rád, že se mi to povedlo," řekl spokojený Woods.

Podle vlastních slov se cítil fyzicky lépe než ve čtvrtek. Hřiště obešel pod tři hodiny.

Pro Woodse jde o slibné znamení. Čtyřicetiletý fenomén se vrací po vážném zranění zad a tohle kolo, první čisté od GREENBIER CLASSIC v roce 2015, mu dává důvod k optimismu.

https://www.youtube.com/watch?v=gAugrnGgZ-w