WOODS jede po horské dráze. A je desátý

WOODS jede po horské dráze. A je desátý

   Tiger Woods vstoupil do třetího kola perfektně. Připsal si birdie na prvních třech jamkách, poté se blýskl brilantní ranou z bunkeru na pětce a najednou působil naprosto dominantně. Jenže pak přišly komplikace a čtyřicetiletý Američan předvedl podobnou horkou dr?


 

NASSAU, BAHAMAS - DECEMBER 03: (L-R) Rickie Fowler and Tiger Woods of the United States are seen on a green during round three of the Hero World Challenge at Albany, The Bahamas on December 3, 2016 in Nassau, Bahamas. Christian Petersen, Image: 307463718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Getty images Tiger Woods vstoupil do třetího kola perfektně. Připsal si birdie na prvních třech jamkách, poté se blýskl brilantní ranou z bunkeru na pětce a najednou působil naprosto dominantně. Jenže pak přišly komplikace a čtyřicetiletý Američan předvedl podobnou horkou dráhu jako ve čtvrtek. Dobré rány střídaly slabší a výsledkem bylo skóre -2 a průběžné desáté místo na HERO WORLD CHALLENGE s bilancí -8.

Woodse, který šel v páru s Rickiem Fowlerem, podruhé vyškolila osmnáctá jamka, kde podruhé ve třech dnech hrál do vody a bylo z toho double bogey. Ačkoliv mu závěr kola nevyšel, byl Tiger na tiskové konferenci optimistický. "Když se nad tím zamyslíte, mám za sebou několik opravdu dobrých startů. Potřebuji jen přijít na to, jak na ně navázat."

https://www.youtube.com/watch?v=yuu_WE7IE2E

Woods měl ke konci kola velké problémy s driverem, posledních pět ran s ním skončilo v písku. Na desátém místě má ztrátou jedenácti ran na vedoucího Japonce Hidekiho Macujamu, nicméně stále může bojovat o umístění v elitní pětce. I kdyby zůstal desátý, umístění by podle názoru zámořských odborníků bral. Vždyť nehrál soutěžní golf dlouhých 15 měsíců.

"Nehrál jsem hodně dlouho a nevěděl jsem, jak se budu cítit po každém kole," přemítal Woods, přičemž spokojeně konstatoval, že se cítí dobře.

"Jsem hrozně rád, že jsem zpátky ve hře a že dokážu na takové úrovni soupeřit s ostatními. Moje cesta až sem byla velmi náročná. Dlouho jsem se opravdu trápil. Díky práci s mými fyzioterapeuty jsem zase zpátky. Musel jsem být hodně trpělivý a nakonec jsem mohl začít hrát."