WOODS odtajňuje plány. V únoru nastoupí na GENESIS OPEN

WOODS odtajňuje plány. V únoru nastoupí na GENESIS OPEN

Po skvělém představení na HERO WORLD CHALLENGE (Tiger Woods při návratu k soutěžnímu golfu předvedl nejvíce birdie ze všech hráčů) oznámil čtrnáctinásobný majorový šampión první turnaj, kde se představí v roce 2017. Čtyřicetiletý Američan se přihlásil na GENESIS OPEN


Po skvělém představení na HERO WORLD CHALLENGE (Tiger Woods při návratu k soutěžnímu golfu předvedl nejvíce birdie ze všech hráčů) oznámil čtrnáctinásobný majorový šampión první turnaj, kde se představí v roce 2017.

Čtyřicetiletý Američan se přihlásil na GENESIS OPEN, na známý podnik konaný poblíž Los Angeles - v Riviera Country Clubu v kalifornském Pacific Palisades.

"Velmi mě těší, že se vrátím do Riviera Country Clubu a budu soutěžit na GENESIS OPEN. Právě tam to pro mě všechno začalo, byl to můj první turnaj na PGA Tour. Bylo mi šestnáct let, vážil jsem 60 kilo. Tehdy se změnil můj život," řekl Woods.

Woods se na akci, která dříve nesla názvy NORTHERN TRUST OPEN, NISSAN OPEN a původně LOS ANGELES OPEN, představil jako středoškolák (chodil do druháku) v roce 1992.

Legendární hráč na GENESIS OPEN nikdy nezvítězil, dvakrát ovšem skončil druhý.

To, že Woods bude v Riviera Country Clubu hrát, není žádné velké překvapení. Vždyť jeho nadace je novým hostitelem turnaje. Soutěžní golf si nicméně zahraje dost možná i dříve než 16. února, kdy začíná GENESIS OPEN, poněvadž aktuálně 650. hráč světa přemýšlí také nad lednovým FARMERS INSURANCE OPEN, hraným na Torrey Pines, kde Woods oslavil osm vítězství, a také nad třemi podniky zkraje února: OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC, WASTE MANAGEMENT PHOENIX OPEN a AT&T PEBBLE BEACH PRO-AM.

Před tím, než se představil na HERO WORLD CHALLENGE, hrál dlouholetý vládce světového žebříčku naposledy na WYNDHAM CHAMPIONSHIP v srpnu loňského roku. Na PGA Tour nevyhrál od roku 2013.