Elvira získal cenu Graduate of Year

Elvira získal cenu Graduate of Year

Nacho Elvira získal cenu Graduate of Year, která se na European Tour uděluje hráči, který vzejde z předchozí sezony Challenge Tour. Elvira skončil 44. v Race to Dubai, o šest míst před nejbližším konkurentem v souboji o zmíněnou trofej Jihoafričanem Brandonem Stonem. Před Špan?


/Nacho Elvira during Day One The BMW PGA Championship at Wentworth Club on 26th May 2016 Golf BMW PGA Championship at Wentworth Club, Image: 286900609, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Nacho Elvira získal cenu Graduate of Year, která se na European Tour uděluje hráči, který vzejde z předchozí sezony Challenge Tour. Elvira skončil 44. v Race to Dubai, o šest míst před nejbližším konkurentem v souboji o zmíněnou trofej Jihoafričanem Brandonem Stonem. Před Španělem získali stejné ocenění v nedávné době také Američan Brooks Koepka nebo Korejec Byeong Hun An. Elvirovi pomohl k prestižnímu úspěchu výborný závěr sezony, kdy získal dělené třetí místo na ITALIAN OPEN a dvě po sobě jdoucí umístění v TOP 10.