Nejlepší virální videa roku - 1. díl

Nejlepší virální videa roku - 1. díl

25. Na co se zeptal Dalajlámy? Když Bret Baier seděl s Dalajlámou a zpovídal tuto duchovní autoritu, vytáhl opravdu nečekanou otázku. Ve vysílání Fox News se jej zeptal, zda někdy viděl golfovou klasiku Caddyshack. Dalajláma zklamal, odpověděl, že ne. Ale i to je dobré věd?


25. Na co se zeptal Dalajlámy?

Když Bret Baier seděl s Dalajlámou a zpovídal tuto duchovní autoritu, vytáhl opravdu nečekanou otázku. Ve vysílání Fox News se jej zeptal, zda někdy viděl golfovou klasiku Caddyshack. Dalajláma zklamal, odpověděl, že ne. Ale i to je dobré vědět. A co na to Daniel Herman?

https://www.youtube.com/watch?v=erjUYo0-MNw
 24. Tomuhle chlapovi golfové hole neberte

Tohle je pravděpodobně to nejděsivější video v žebříčku americké verze Golf Digest, muž v Tulse vytáhl zbraň na člověka, o kterém si myslel, že mu ukradl golfové hole. Naštěstí nikdo nebyl zraněn.

https://www.youtube.com/watch?v=uJ9xCemELew

23. To je ale roztomilé!

V tomto videu sebere Tatum, syn Dustina Johnsona, putter Jordanu Spiethovi. Nikdo s tím nemá problém, vždyť je to malý, roztomilý klouček. Mimochodem, jeho otec sebral Spiethovi něco jiného - titul pro Hráče roku na PGA Tour.

Video zde 22. A tohle ještě víc! Sam Blewett je batole, které se stále dokola učí hrát golf. A používá k tomu cokoliv, co najde po ruce. https://www.instagram.com/p/BJtVOCaDzMt/ 21. Maličko nepovedená rána na driving range Je fajn, že ničím jiným než trapasem tohle neskončilo. Golfista-nešika si mohl vážně ublížit.   https://twitter.com/LowkeyMo_/status/705517867220013056