WOODS má vybráno. Podepsal s TAYLORMADE

WOODS má vybráno. Podepsal s TAYLORMADE

Ačkoliv je Tiger Woods v kalifonské La Jolle, kde se chystá na svůj návrat na PGA Tour, "Big Cat" vzbudil rozruch 2500 mil daleko od konání FARMERS NISURANCE OPEN - ve floridském Orlandu při PGA Merchandise Show. Zástupci TaylorMade na této reklamní akci ve středu ráno oznámili, že W


profimedia-0312768734Ačkoliv je Tiger Woods v kalifonské La Jolle, kde se chystá na svůj návrat na PGA Tour, "Big Cat" vzbudil rozruch 2500 mil daleko od konání FARMERS NISURANCE OPEN - ve floridském Orlandu při PGA Merchandise Show. Zástupci TaylorMade na této reklamní akci ve středu ráno oznámili, že Woods podepsal víceletou spolupráci s jejich společnosti. Podpis s TaylorMade přichází krátce poté, co se Woods dohodl s Bridgestone, že bude v roce 2017 hrát s jejich míčkem.

Podmínky nového kontraktu nebyly zveřejněny, nicméně zahrnuje to, že Woods bude hrát s driverem, fairawayovými dřevy, železy a wedgemi od TaylorMade. Výkonný ředitel David Abeles oznámil, že Woods nasadí driver a dřeva do hry již tento týden. Smlouva se pochopitelně netýká oblečení, čtrnáctinásobný majorový šampión zůstává tváří Nike, u které má své vlastní logo TW. Na jeho bagu, kšiltovce a svršcích nebudou žádná loga TaylorMade.

Poté co Nike odešel ze segmentu golfového vybavení, očekávalo se, že Woods bude hrát po svém návratu po dvou operacích zad s novými holemi. Při svém prosincovém comebacku na HERO WORLD CHALLENGE vsadil na TaylorMade M2 driver se shaftem Mitsubishi Tensei CK Pro White 70TX  (9,5 stupně), přičemž poznamenal, že si musel zvyknout na nastavitelnou hůl. Dříve hrál s pevným driverem (glued-in). Legendární Američan zůstane u stejné hole také v Torrey Pines, Abeles také uvedl, že Woodsův bag bude obsahovat také letošní model M2 trojky dřeva a M1 pětky dřeva.

"Po měsících testování holí od všech značek jsem si jasně vybral TaylorMade. Jsem hrdý, že se stávám součástí této rodiny."

https://twitter.com/TigerWoods/status/824246900895252481

 Očekává se, že se Woods bude s inženýry TaylorMade spolupracovat na vytvoření nových želez, které by posléze používal. Podpis Woodse rozšiřuje stáj TaylorMade o další výrazné jméno, bývalá dlouholetá světová jednička se zařazuje po bok Dustina Johnsona, Jasona Daye či Justina Rose. Woods nicméně společnosti přináší něco, co dlouho neměla - konečně se chlubí opravdovou golfovou ikonou, která firmě pomůže být atraktivnější pro případného kupce. Ten se stále hledá.

Šlo od TaylorMade o moudrý krok? To ukáže až čas, "Big Cat" musí zůstat zdravý natolik, aby byl schopný předvádět kvalitní výkony na golfových hřištích.