Kdy se vrátí MCILROY?

Kdy se vrátí MCILROY?

Rory McIlroy nehrál od lednového turnaje BMW SA OPEN HOSTED BY CITY OF EKURHULENI. Světová dvojka má poraněná žebra, přesně řečeno jej trápí únavová zlomenina jednoho z nich. Takové zranění se obvykle léčí měsíc až šest týdnů. Kdy tedy uvidíme Severního Ira zpět ve h


Rory McIlroy - Wells Fargo Championship 2016

Rory McIlroy nehrál od lednového turnaje BMW SA OPEN HOSTED BY CITY OF EKURHULENI. Světová dvojka má poraněná žebra, přesně řečeno jej trápí únavová zlomenina jednoho z nich. Takové zranění se obvykle léčí měsíc až šest týdnů. Kdy tedy uvidíme Severního Ira zpět ve hře?

"Rors" v nedávném rozhovoru pro Fox Sports uvedl, že by se rád vrátil na WGC-MEXICO CHAMPIONSHIP. Pro přesnou představu: za 24 dní. Tedy na začátku března.

Čtyřnásobný majorový šampión nechce návrat uspěchat. "Chtěl bych se s tím vypořádat zvolna. Mexiko se hraje v ideálním termínu pro můj návrat. Navíc má i další plusy, nehraje se tam cut, odehraji plná čtyři kola. Díky tomu přesně uvidím, jak na tom jsem. Všechno naznačuje, že právě v Mexiku se vrátím a budu se cítit stoprocentně. Snad to klapne."

Mimochodem, McIlroy se, jak se předpokládalo, nezranil během jihoafrického vystoupení, kde závěrečná kola hrál s obvázanými zády a nakonec skončil druhý po prohře v rozehrávce. "Rors" se podle svých vlastních slov zranil při testování golfového vybavení na konci prosince.

“Myslím si, že jde o kombinaci toho, že jsem drobně upravoval svůj švih a zároveň odehrál spoustu míčků. Navíc jsem testoval drivery a udělal jsem spoustu opravdu tvrdých švihů," přemítal o příčině svého zranění, který musel vynechat své oblíbené turnaje na Středním východě. Sedmadvacetiletý golfista navíc přijde o GENESIS OPEN a HONDA CLASSIC.

Na všech vyjmenovaných akcích by se jistě rád představil, nicméně jeho tělo je aktuálně opravdu proti. "Nemohu ani běhat, protože každá tvrdý dopad mého chodidla o zem způsobuje vibrace a mě z toho pak bolí žebra."