Záda bolí. WOODS zrušil tiskovou konferenci

Záda bolí. WOODS zrušil tiskovou konferenci

Skoro se zdá, že Tiger Woods v této sezoně ohlásil více odstoupení z turnajů (ať už rozehraných, nebo plánovaných), než odehrál soutěžních kol.  Jeho nejčerstvější odstoupení je ale možná vůbec nejzásadnější. Woods totiž neodřekl účast na golfovém turnaji, al


woods-taylormadeSkoro se zdá, že Tiger Woods v této sezoně ohlásil více odstoupení z turnajů (ať už rozehraných, nebo plánovaných), než odehrál soutěžních kol. 

Jeho nejčerstvější odstoupení je ale možná vůbec nejzásadnější. Woods totiž neodřekl účast na golfovém turnaji, ale na pouhé tiskové konferenci. Tak špatně na tom jsou jeho záda.

"Poté co posledních sedm dní léčil bolavá záda, bylo mu lékaři doporučeno, aby omezil veškeré aktivity a zrušil tiskovou konferenci. Ta nebude ani přeložena," píší pořadatelé GENESIS OPEN. 

Ačkoliv předminulý pátek odstoupil před druhým kolem z OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC, Woods stále počítal s tím, že do Los Angeles dorazí jako "hostitel" turnaje. Woodsova "TGR" totiž GENESIS OPEN pořádá, turnaj navíc přináší finanční podporu pro nadaci amerického golfisty.

Nyní je nejisté, zda Woods vůbec do Los Angeles dorazí.

Čtrnáctinásobný majorový šampion vynechal celou minulou sezonu, poté co se zotavoval ze dvou operací zad. V prosinci skončil na exhibičním HERO WORLD CHALLENGE na patnáctém z osmnácti míst. Následně oznámil ambiciózní turnajový rozpis pro začátek roku 2017, chtěl hrát čtyřikrát během pěti týdnů.

Vše začalo v Torrey Pines, na FARMERS INSURANCE OPEN ale neprošel cutem, poté odletěl do Dubaje, kde odehrál jediné kolo, následně odstoupil od plánovaných účastí na GENESIS OPEN a HONDA CLASSIC.

Woodsův agent Mark Steinberg tehdy prohlásil, že Woodsovy problémy se zády nesouvisí s předchozími potížemi. "Není to nervová bolest, která jej předtím tak dlouho držela mimo hru. Jde o křeče, které se mu jen nedaří zklidnit."

Ať je to pravda, či nikoliv, zrušená konference nevěstí nic dobrého pro Tigerovu golfovou budoucnost.