Tréninková pomůcka místo putteru. Van Zyl baví na European Tour

Tréninková pomůcka místo putteru. Van Zyl baví na European Tour

Jihoafričan Jaco Van Zyl ví, jak na sebe upoutat pozornost. Dostává se mu ji mnohem více než ostatním hráčům v poslední desítce elitní stovky světového žebříčku*. Proč? Jen namátkou: loni vynechal dva majorové turnaje, jen aby se co nejlépe připravil na olympijské hry v bra


Jihoafričan Jaco Van Zyl ví, jak na sebe upoutat pozornost. Dostává se mu ji mnohem více než ostatním hráčům v poslední desítce elitní stovky světového žebříčku*. Proč?

Jen namátkou: loni vynechal dva majorové turnaje, jen aby se co nejlépe připravil na olympijské hry v brazilském Rio de Janeiru, také to není tak dlouho, kdy se blýskl 16. (!) esem v kariéře a vyhrál BMW i8. Nyní pobavil na domácím turnaji JOBURG OPEN.  Čím? Hodně specifickou volbou putteru.

https://twitter.com/EuropeanTour/status/834750381175500801

 Čtrnáctinásobný vítěz na Sunshine Tour se odhodlal k této změně, poté co na QATAR MASTERS prohrál rozehrávku o titul. Kvůli trojputtu.

Po takovém výsledku zkrátka hledáte odpověď. A ta, s kterou přišel van Zyl zatím nefunguje zle. A nesoudíme jen podle videa. V Johannesburgu prošel cutem, se skóre -4 dělí 71. místo a v neděli ráno se pokusí prokousat pořadím kupředu. Na lídry - svého krajana Darrena Fichardta a Angličana Paula Waringa ztrácí sedm úderů.

*van Zyl je momentálně 92. hráčem světa