STRICKER: Woods na tom podle mě není fyzicky dobře

STRICKER: Woods na tom podle mě není fyzicky dobře

Nad návratem Tigera Woodse na golfová hřiště se vznáší pochybnosti a rozhodně je nerozhání ani mlčení čtrnáctinásobného majorového šampiona. Steve Stricker patří mezi pár lidí, kteří jsou v alespoň nějakém kontaktu s golfovou legendou od chvíle, kdy ji zastavily další


woods-taylormadeNad návratem Tigera Woodse na golfová hřiště se vznáší pochybnosti a rozhodně je nerozhání ani mlčení čtrnáctinásobného majorového šampiona. Steve Stricker patří mezi pár lidí, kteří jsou v alespoň nějakém kontaktu s golfovou legendou od chvíle, kdy ji zastavily další potíže se zády.

Stricker jmenoval Woodse jedním z asistentů pro Presidents Cup a v úterý oznámil, že dalším mužem, kdo doplní Davise Lovea III, Freda Couplese a Woodse v Liberty National, bude Jim Furyk.

Ačkoliv se Stricker v poslední době s Woodsem neviděl, oba si vyměnili několik textových zpráv a kapitán pro Presidents Cup navíc z různých zdrojů dostal informace o zdravotním stavu muže s přezdívkou "Big Cat". Podle Strickera nejsou novinky nijak přívětivé.

“Tvrdě pracuje, ale nemyslím si, že na tom je fyzicky zrovna dobře," tvrdí Stricker.

Woods nehrál od chvíle, kdy odstoupil před druhým kolem OMEGA DUBAI DESERT CLASSIC. Odvolal starty na GENESIS OPEN a HONDA CLASSIC. V Los Angeles se dokonce nedostavil ani na tiskovou konferenci.

Stricker sledoval Woodsovo první kolo v Dubaji v televizi a rychle si všiml, že na hvězdném Američanovi není něco v pořádku.

“Už jen způsob, jakým chodil, na mě nepůsobil dobře. Nezdál se být v pořádku. Chodil opravdu opatrně. Nepřišlo mi, že po fyzické stránce byl připravený hrát," dodal Stricker.

Woodsův další start zůstává zatím v nedohlednu. Do pátku má čas na to, aby se přihlásil na ARNOLD PALMER INVITATIONAL, kde v minulosti sedmkrát vyhrál. Na MASTERS žádný pevný termín uzávěrky přihlášek pro Woodse není.

“Samozřejmě se nejdříve musí dát fyzicky dohromady, než bude moci zase hrát soutěžní golf. Myslím si, že to nějaký čas potrvá," dodává Stricker.

zdroj: golfchannel.com