Pravý vítěz z RBC HERITAGE? Horschel přivítal přírůstek do rodiny

Pravý vítěz z RBC HERITAGE? Horschel přivítal přírůstek do rodiny

Ve výsledkové listině jeho jméno najdete až ke konci, šesté od samého chvostu. Přesto Američan Billy Horschel nesmutní, že neprošel cutem. Naopak, užívá si rodinné štěstí. Třicetiletý golfista se krátce před úvodním kolem RBC HERITAGE stal otcem. Co na tom, že pak zahr?


HUMBLE, TX - APRIL 01: Billy Horschel hits his tee shot on the second hole during the third round of the Shell Houston Open at the Golf Club of Houston on April 1, 2017 in Humble, Texas. Stacy Revere, Image: 327363576, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Getty images

Ve výsledkové listině jeho jméno najdete až ke konci, šesté od samého chvostu. Přesto Američan Billy Horschel nesmutní, že neprošel cutem. Naopak, užívá si rodinné štěstí. Třicetiletý golfista se krátce před úvodním kolem RBC HERITAGE stal otcem.

Co na tom, že pak zahrál 70, ba dokonce 78 ran?

Horschel prožil hektické dny.

V úterý trénoval v Harbour Town, když mu zazvonil mobil. Byla to jeho žena Brittany. Horschel na nic nečekal, sbalil se a ujížděl do tři hodiny vzdálené Ponte Vedra-Beach. V časných středečních ranních hodinách se pak dočkal narození dcerky Colbie Rae.

Ještě týž den v noci se vrátil do dějiště RBC HERITAGE. Oka nezamhouřil. A v takovém stavu pak zahrál 70 ran! Najednou působí takové skóre impozantně, že?  Páteční vystoupení už tak povedené nebylo. přesto má Horschel za sebou pár dnů, které nezapomene do konce života. A jen tak na okraj, i přes vskutku mimořádné okolnosti zahrál lépe než třeba Danny Willett, loňský vítěz MASTERS.

https://www.instagram.com/p/BSyyvmnjfhK/