Womens Golf Day za dveřmi. Vezměte své kamarádky na golf

Womens Golf Day za dveřmi. Vezměte své kamarádky na golf

Celosvětová akce, která otevře brány golfových rezortů ženám a dívkám každého věku, se nezadržitelně blíží. Už v úterý 6. června si mohou všechny zájemkyně užít krásné odpoledne na golfu, které svými nápaditými programy vyplní i české golfové kluby z celé


Celosvětová akce, která otevře brány golfových rezortů ženám a dívkám každého věku, se nezadržitelně blíží. Už v úterý 6. června si mohou všechny zájemkyně užít krásné odpoledne na golfu, které svými nápaditými programy vyplní i české golfové kluby z celé republiky. Do akce se jich zapojilo k dnešnímu dni už 23. Dámy, ženy, slečny, dívky, tento den je jen váš. Tak neváhejte, vezměte své kamarádky a přijďte společně ochutnat golf. Už 694 klubů ve 46 zemích a téměř 30 tisíc žen z celého světa se připojilo k výjimečnému projektu, jehož cílem je ukázat ženám golf v celé své kráse, nechat dámy vyzkoušet si ho zcela zdarma a užít si báječný den v krásném prostředí. České kluby také využily příležitost přivítat ve svém rezortu nové zájemkyně o golf, ale myslí i na stávající golfistky, kterým nechávají rovněž dveře otevřené. Ostatně například program Golf Resortu Black Bridge je toho důkazem. Takto se chystá na návštěvnice právě Golf Resort Black Bridge: 6. června 2017, 16:00-18:30: Negolfistky - na driving range a dalších cvičných plochách program s klubovými trenéry, kteří nové adeptky zasvětí do základů golfového švihu a pod jejich vedením bude možné si vyzkoušet puttování, chipování i dlouhé rány (vše zdarma). Na závěr společné posezení. Golfistky - od 16:00 dámský turnaj (9 jamek) formátem texas scramble. Osnova programu však není striktně daná. Každý klub se do akce hlásil sám a každý také připravuje podle svých představ atraktivní program.
  • KDY? 6. června 2017
  • KDE? Zapojilo se už 23 klubů
  • KDO? Vítány jsou ženy, které golf ještě nehrají, ale stejně tak aktivní hráčky
  • CO? Každé hřiště připravilo svůj program
Zapojené kluby a resorty včetně programu: Golf Resort Black Bridge Golf Park Slapy Golf Club Ještěd Golf Club Kynžvart Golf Club Maria Theresia Panorama Golf Resort Loreta Golf Club Pyšely Prague City Golf Golf Resort Telč Golf Club Město Albrechtice Golfový Resort Kaskáda Golf Club Stará Boleslav Ypsilon Golf Liberec Golf Club Radíkov Golf Resort Písek  (4.6.) Golf Resort Barbora Golf Beřovice Prague Diamond Golf Club Golf Resort Lipiny Golf club Háje 1. Golf Club Most Golf Club Praha Golf Resort Jezera A jak se do akce zapojit? Stačí kliknout na některý z odkazů golfového klubu, který je vám nejblíže. Na něm už najdete kontakt, přes který se můžete přihlásit. Pak už se můžete jen těšit na příjemné golfové odpoledne. Na Womens Golf Day zvou i české reprezentantky, podívejte se na VIDEO ZDE. Další informace o celosvětové akci Womens Golf Day naleznete na oficiálních stránkách v anglickém jazyce ZDE. WOMENSGOLFDAY (1)