Mstětice chystají pro rok 2018 zajímavé novinky

Mstětice chystají pro rok 2018 zajímavé novinky

Golfový resort ve Mstěticích připravuje pro rok 2018 a léta následující rozšíření golfových služeb a nové volnočasové aktivity. "Naším cílem je rozšíření nabídky sportovních služeb pro širokou sportovní základnu, jejíž prostřednictvím pak můžeme našim návštěv


Golfový resort ve Mstěticích připravuje pro rok 2018 a léta následující rozšíření golfových služeb a nové volnočasové aktivity.

"Naším cílem je rozšíření nabídky sportovních služeb pro širokou sportovní základnu, jejíž prostřednictvím pak můžeme našim návštěvníkům představit i golfové aktivity, se kterými se neměli možnost setkat," říká Jaroslav Kuracina, ředitel mstětického golfového resortu.

Mstětické hřiště nabídne návštěvníkům možnost kondičního a rehabilitačního cvičení, skupinové běžecké tréninky nebo organizované cyklovýlety a management resortu věří, že se stane centrem outdoorových aktivit v mikroregionu okolních obcí a východní části Prahy.

Pro členy klubu je připraven nový kalendář akcí, které se budou konat nejen na domácím golfovém hřišti, ale i na hřištích partnerských klubu doma i v zahraničí.  Významnou změnou projde hojně navštěvovaná a oblíbená turnajová série Mstětická minimyš, určená pro nejmenší hráče, která se rozšíří díky spolupráci s hřištěm Black Bridge na Černém mostě. Bude se hrát v průběhu roku na obou uvedených hřištích.  Další novinky a plánované změny můžete sledovat na internetových stránkách resortu: http://www.golfmstetice.cz/