42 kilometrů nebo 42 jamek. Letošní Golf Marathon hostí Kaskáda

Srdce golfových vytrvalců zaplesá. Konkrétně 4. května, kdy na golfovém hřišti Kaskáda odstartuje čtvrtý ročník GOLF MARATHONU. Jedinečný turnaj dvojic se hraje na 42 jamek formátem foursome. Běžce čeká standardní výměra 42 kilometrů. Přihlaste svoji dvojici, reprezentovat můžete dokonce i svoji firmu nebo golfový klub a bojovat tak o klubový či firemní pohár. 


Golfový maraton je společensko-sportovní událostí, jejíž prioritou je příjemná atmosféra, setkání osobností českého byznysu, sportu, přátel golfu a všech, kteří rádi svým jedinečným sportovním zážitkem podpoří nadační aktivity v oblasti zdraví.

Svou hrou podporujete nadace v oblasti zdravotní prevence Ruce na prsa  a STK pro chlapy. Zároveň máte možnost se naučit, nebo si připomenout vyšetření a získat "certifikát prohmatu".

Petr Koukal a Jiří Kastner jsou zakladatelé této myšlenky. Letos je navíc podpoří svou účastí i manželky. Gabriela Koukalová bude navíc v rámci turnaje prezentovat a podepisovat svou novou knihu. A to už je samo o sobě dost důvodů k účasti v akci a hře na 42 jamek.

Tradicí turnaje jsou doprovodné automobily, motocykly i vrtulník. Letos akci obohatí horkovzdušný balón. 

Podpořte nadace v jejich úsilí a vytrvalosti, staňte se součástí jedinečného turnaje GOLF MARATHON CHARITY. 

Přihlaste svoji dvojici do turnaje, reprezentovat můžete dokonce i svoji firmu nebo golfový klub a bojovat tak o klubový či firemní pohár. Přihlášky ZDE. 

Více informaci naleznete ZDE