Posměváček Olazábal. Rozesmál ho mizerný putt Jiméneze

Posměváček Olazábal. Rozesmál ho mizerný putt Jiméneze

Mnozí z vás to dobře znají. Ten škodolibý smích, když váš partner zahraje tu nejhorší ránu, kterou jste od něj kdy viděli. Vyprávět by o tom mohl i José María Olazábal. Ten vybouchnul smíchy na závěrečné jamce turnaje Bass Pro Shops Legends of Golf ze série Champions Tour po opravdu mizerném puttu kolegy Miguela Ángela Jiméneze.


Dvojice legendárních Španělů se zúčastnila turnaje, který se hraje v Big Cedar Lodge netradičním formátem. Dvoučlenné týmy si to rozdávají na třech hřištích – jednom s parem 71 (Buffalo Ridge) a dvou tříparových (devítijamkovém Top of The Rock a třináctijamkovém Mountain Top). Dohromady hráči absolvují turnaj na 67 jamek formátem hry foursome a best ball.

Jiménez s Olazábalem skončili třetí se skóre -23. O jedinou ránu jim uteklo play-off s dalšími dvěma dvojicemi. Z vítězství se radovalo duo Paul Broadhurst a Kirk Triplett.

https://twitter.com/ChampionsTour/status/988171704055746560?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.golfdigest.cz%2F2018%2F04%2Fvideo-posmevacek-olazabal-rozesmal-ho-mizerny-putt-jimeneze%2F