WOODSŮV půst končí: Zpátky do práce, velí

WOODSŮV půst končí: Zpátky do práce, velí

Podle předpokladů si Tiger Woods v příštích dvou týdnech zahraje jak na Wells Fargo Championship, tak na The Players. Sám hráč to oznámil na svém Twitteru ve čtvrtek. „Konec pauzy. Je čas vrátit se zpátky do práce,“oznámil.


Golfová legenda si po Masters vybrala několik týdnu na odpočinek. Až po měsíci se znovu ukáže fanouškům. Prvně v Quail Hollow v Charlotte, kam se vrátí po šesti letech.

Na tento turnaj má dobré i horší vzpomínky. V roce 2007 tu vyhrál, pak ještě o dva roky později bral čtvrté místo. O rok později ale neprošel cutem, stejně jako o další dva roky později. To byl tehdy jeho poslední start v Charlotte.

Po Wells Fargo čeká Woodse přesun do Ponte Vedra Beach na Floridě, kde se hraje The Players. Na slavné hřiště TPC Sawgrass s ikonickou sedmnáctou jamkou se Woods vrátí po třech letech. Tady bývalá světová jednička vyhrála dvakrát, naposledy v roce 2013. Pak tu ale prožila taky řadu nevalných vystoupení. Zejména v posledních letech.

Po obrovských zdravotních komplikacích se Tiger Woods letos konečně v plné parádě vrátil k turnajovému golfu. Z šesti oficiálních startů vytěžil dvě TOP 10, v dalších dvou případech skončil do první třicítky, z Masters si odvezl 32. místo a jediný cut minul na Genesis Open.