Nový BRATŘÍČEK provéček je na světě: míč Titleist AVX

Nový BRATŘÍČEK provéček je na světě: míč Titleist AVX

Vzešly ze stejné továrny jako slavná provéčka. Z New Bedfordu v Massachusetts. A teď mají svým kulatým bratříčkům sekundovat. Na světě jsou nové Titleist AVX. Potěšit mají především ty, kteří vyžadují měkký pocit z trefení míče, dokonce ještě měkčí než u Pro V1. Kromě toho mají létat níže a dál.


Míč je složen z vícevrstvé konstrukce a vysokorychlostním jádrem s nízkou kompresí. Nejnovější produkt značky Titleist by měl zajišťovat větší kontrolu u ran kolem greenu a měnit ho nemusíte po každém kole – vydrží dlouho.

„Golfisté mluví o nových míčích AVX nahlas,“ říká viceprezident společnosti marketingu golfových míčku u Titleist Michael Mahoney. „Náš výzkumný tým zkoumá neustále nové technologie golfových míčků, ale jen omezený počet prototypů se nakonec dostal do výroby,“ podotkl. 

„Testovali jsme nové AVX dlouho a nechali sami golfisty rozhodnout, zda AVX budou mít místo v naší řadě. Tyhle míče mají nejnižší let, nejnižší zpětnou rotaci a pocitově jsou přitom nejměkčí. Hráčům pomůžou hrát lépe,“ tvrdí Mahoney.

Míče jsou k dispozici jak v bílé, tak žluté variantě. Na pulty světových obchodů se míče dostaly v roce 2018.