Vyjet si za Prahu na TERASY do Ústí se nejen VYPLATÍ, ale stojí za cestu

Vyjet si za Prahu na TERASY do Ústí se nejen VYPLATÍ, ale stojí za cestu

Městské hřiště v Ústí nad Labem – Terasy nepatří mezi nejvyhledávanější. Je to s podivem. Zdejší osmnáctka má nejen svůj osobitý charakter, ale dávno se zbavila nálepky těžkého sportovního a úzkého hřiště vhodného pouze pro dobré hráče. Opak je pravdou a zdejší fairwaye dnes uspokojí naprosto každého.


Před dvěma lety také padla další překážka v podobě dostupnosti. Dálnice dnes vede z Prahy až do Drážďan a problematický dvacetikilometrový úsek je již dnes zprovozněn. Dálnice vede až téměř k bráně areálu a z pražského Proseka se dá i při respektování maximální rychlosti zvládnout do 40 minut.

Greeny zimou nepoznamenané s rychlostí přes osm stop a jamky vyčištěné od původních náletových křovin. Dnes také s nabídkou kvalitní a cenově velmi dostupné kuchyně, vč. možnosti posnídat přímo v klubovně před hrou.

Pořád se vám zdá, že se nevyplatí investovat do cesty? Možná jste na omylu a je jen velmi málo tak kvalitních osmnácti jamek, na kterých se nejen pobavíte, ale zahrajete si ve všední den za 600 KORUN a o víkendu nebo ve svátek za 750 KORUN. Za devítku zaplatíte jen 350 nebo 400 KORUN, opět podle dne v týdnu.

Velká šance pro všechny, kteří ještě v Ústí nehráli. Je jen velmi málo golfistů, kteří by domů odjížděli nespokojeni.

PLÁNEK hřiště si můžete prohlédnout na INTERAKTIVNÍ MAPĚ ZDE