Symetra Tour: Spilková i Vlčková ve čtvrté desítce

Symetra Tour: Spilková i Vlčková ve čtvrté desítce

Klára Spilková i Karolína Vlčková obsadily na turnaji Valley Forge Invitational ze série Symetra Tour shodně dělené 34. místo se skóre -3. Ve finálovém kole zahrála jednu pod par Vlčková, čímž se na svou krajanku dotáhla. Spilková totiž obešla hřiště v paru.


Generálku před US Open zvládla Spilková solidně. V Pottstownu v Pensylvánii prošla cutem, předvedla vyrovnané výkony a z turnaje si odvezla 725 dolarů. Ve finálovém kole zahrála čtyři birdie, ale také dvě bogey a jednoho dabláče.

Teď se vydá česká profesionálka jižním směrem. Ve čtvrtek 31. května rozehraje svůj první major sezony US Open, na který se kvalifikovala díky loňskému čtvrtému místu v pořadí Order of Merit Ladies European Tour. Hraje se v Alabamě na hřišti Shoal Creek nedaleko amerického Birminghamu.

Karolínu Vlčkovou čeká v příštím týdnu volno. Symetra Tour nemá na programu žádný turnaj. Hrát se bude až 8. června Four Winds Invitational v Indianě. Také ona ale mohla odjíždět z posledního turnaje spokojená. Ve finálovém kole zahrála solidních 70 ran, na účet připsala 725 dolarů, ale v pořadí Volvik Race for the Card klesla o jedno místo na 24. příčku.

LEADERBOARD