Mobilní aplikace Raiffeisen Bank

Mobilní aplikace Raiffeisen Bank

Ušetřete čas a hrajte raději golf. Stejně jako golf, i své peníze můžete mít lépe pod kontrolou.


Chytré telefony dnes patří ke standardní výbavě každého golfisty. Kdo z nás by si nepřál, aby měl pod kontrolou nejen svůj golf, ale v reálném čase i své peníze? Tak jako můžete zlepšovat svou hru, můžete své konto ovládat a v každé chvíli mít přehled o všem, co potřebujete vědět. V rámci produktů eKonto můžete mít mobilní bankovnictví, které si lehce nainstalujete jako aplikaci na svůj mobilní telefon nebo tablet. Ihned tak získáte řadu chytrých funkcí, které vám usnadní ovládání vašeho účtu. Ušetří vám tak čas a peníze, které můžete investovat zpět třeba do golfu.

QR KÓDY A ONLINE INVESTICE

Platby můžete v aplikaci zadávat i pomocí QR kódů – je to jednodušší, a navíc se nemůžete splést. A další horkou novinkou jsou online investice. Prostřednictvím mobilní aplikace můžete investovat v reálném čase a třeba přímo z klubovny.

DALŠÍ UŽITEČNÁ APLIKACE

Aplikace mobilního konta Raiffeisen Bank není jen jednoduchý přehled zůstatků. Pod kontrolou máte všechny důležité informace o svých účtech, platebních kartách nebo investicích. Online a okamžitě můžete posílat platby, spravovat trvalé příkazy, nastavovat vzory plateb nebo aktivovat cestovní pojištění ke své platební kartě. Z aplikace si můžete sjednat půjčku, navýšit kontokorent nebo požádat o kreditní kartu. A to třeba přímo z golfového areálu a jen s pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

NEJVYŠŠÍ STUPEŇ ZABEZPEČENÍ

Ani o bezpečnost už se nemusíte bát. Aplikace mobilního bankovnictví klade nejvyšší důraz právě na zabezpečení, a to tzv. dvoufaktorovou autentizací. Jak? Za prvé máte přístroj neustále u sebe a nehrozí nebezpečí narušení jeho zabezpečení jako třeba u počítače doma nebo v internetové kavárně a za druhé pro přihlášení musíte zadat bezpečnostní S-PIN, který znáte pouze vy. A ještě si můžete telefon zabezpečit vlastním přihlašovacím kódem, bez jehož zadání jsou všechny funkce nedostupné. Sami si třeba můžete v případě ztráty deaktivovat kreditní kartu nebo zakázat internetové platby.

AKTIVACE A SYSTÉM

Abyste si mohli aktivovat své Mobilní eKonto, potřebujete mít jen přístup do Internetového bankovnictví a mít na svém chytrém telefonu nebo tabletu OS Android, případně iOS (iPhone, iPad a některá zařízení iPod Touch). 

 

CENA

APLIKACE ZDARMA

PODPOROVANÉ SYSTÉMY OS ANDROID, iOS
JAZYK ČESKY
OBSLUHA 5/5
RYCHLOST 5/5
CELKOVÉ HODNOCENÍ 5/5
CENA eKonto SMART ZDARMA
CENA eKonto KOMPLET  129 korun