VIDEO: Nejvtipnější švih na TOUR? Podepisuje se kvůli němu petice

VIDEO: Nejvtipnější švih na TOUR? Podepisuje se kvůli němu petice

O víkendu bořil sociální sítě. Bavil golfisty po celém světě. Ho-sung Choi ale není jen senzací Twitteru. Korejský profesionál je vynikajícím hráčem, což potvrdil i během Korea Open, kde do poslední chvíle bojoval o jednu z posledních dvou pozvánek na evropský major The Open. Na internetu se podepisuje petice, aby mohl Korejec dostat divokou kartu od R&A.


Jeho kousky jsou něčím, co jen tak na PGA Tour nebo European Tour neuvidíte. Korejec baví celý svět svým golfovým švihem, především neortodoxním finišem.

Chybělo málo a tenhle showman mohl za necelý měsíc bavit diváky i na The Open v Carnoustie. Na Kolon Korea Open skončil dělený pátý se skóre -5, pozvánku na jediný evropský major přitom dostali jen nejlepší dva hráči – Minchel Choi a Sanghyun Park.

Když uživatelé Twitteru zjistili, že se Ho-sung Choi na The Open těsně nekvalifikoval, sepsali petici na jeho dodatečné zařazení do turnaje. Zatím ji podepsalo jen 66 lidí, ale i kdyby se nashromáždil velký počet podpisů, Choie by to do turnaje nejspíš stejně nedostalo. R&A by pravděpodobně žádost zamítla. 

Podívejte se alespoň na jeho zábavný švih.

SESTŘIH TOHO NEJLEPŠÍHO OD HO-SUNG CHOIE ZDE