GAPP Tour se stává hitem již týden po svém oficiálním vstupu na český trh!

GAPP Tour se stává hitem již týden po svém oficiálním vstupu na český trh!

Již týden po spuštění se dostala mobilní aplikace GAPP Tour mezi deset nejpopulárnějších aplikací v odvětví sportovních aplikací na českém trhu. Oblíbená je také u zapojených hráčů, kteří si ji jen pochvalují.


GAPP Tour vytváří online turnaje po všech českých hřištích, do kterých se hráči přihlásí jednoduše přes aplikaci. Oproti běžným živým turnajům se online soutěže liší tím, že probíhají na jednom hřišti kontinuálně po dobu jednoho týdne. Díky tomu se hráči nemusí takového turnaje účastnit v předem stanovený den ani hodinu, ale mohou si jej zahrát v rámci jakéhokoliv soutěžního nebo nesoutěžního kola a podle svých časových možností.

GAPP Tour díky České golfové federaci (ČGF) má přístup k evidenci výsledků a využívá systému HCP. Hráči musí mít oficiální zapsaný výsledek na ČGF z klasického turnaje nebo nesoutěžního výsledku a ten se pak propíše do aplikace.  Hraje se na stablefordové body a kategorie jsou rozdělené podle HCP. Po skončení turnaje dojde automaticky k porovnání výsledků a vyhodnocení soutěže.

Účast hráče v turnaji je podmíněna uhrazením startovného v aplikaci. Poplatek závisí na hřišti, na kterém se online turnaj koná, a je ve výši 100 - 300 bodů (jeden bod odpovídá hodnotě 1 Kč).  Od výše vybraného startovného se pro každý turnaj odvíjí výše výhry/turnajových bodů. Bank složený z turnajových bodů je po vyhlášení výsledků rozdělen dle předem známého klíče mezi hráče umístěné na výherních pozicích. Počet výherních pozic se vypočítává podle počtu přihlášených hráčů.

Turnajové body pak lze přímo v aplikaci uplatnit pro získání věcných výher od partnerů, např. golfové vybavení od GolfProfi, unikátní golfové boty od uznávaného švece Michala Pavlase, které nebudou zdobit nikoho jiného, než právě vás; zájezdy, letenky, golfová fee nebo luxusní auto na víkend od Dream cars. Svoji výhru si také hráč může ponechat jako vklad do dalších turnajů.

Čím větší bank, tím větší výhra. Nebojte se zasoutěžit si s přáteli a pozvěte ke stažení i je!

Stáhněte si aplikaci do mobilního zařízení pomocí App store nebo Google Play.

Více informací na www.gapptour.com