Pospíšil veze z PGT v Nizozemsku další TOP 10

Pospíšil veze z PGT v Nizozemsku další TOP 10

Tři vyrovnaná kola v Nizozemsku, kde se uskutečnil další díl série Pro Golf Tour, přinesla Michalu Pospíšilovi už třetí letošní top 10 na této tour. Český golfista se skóre -3 obsadil dělené osmé místo a v pořadí Order of Merit se posunul na třicátou příčku.  


Na hřišti Broekpolder nedaleko Rotterdamu se uskutečnil tříkolový turnaj Broekpolder International Open, v jehož startovní listině se objevil i Michal Pospíšil. A tak jako na předchozích turnajích hrál o kvalitní umístění.

Během tří kol zahrál celkem třináct birdie, k tomu přidal i čtyři bogey a tři double bogey. Zdaleka nejklidnější průběh mělo finálové třetí kolo, ve kterém letošní nováček v řadách profesionálů na Pro Golf Tour zapsal jen dvě birdie, ale pouze jedinkrát chyboval. 

Dělené osmé místo vyneslo Pospíšilovi TOP 10 a také 920 euro, díky nimž se posunul o pět příček na průběžné třicáté místo v žebříčku Order of Merit PGT. Český profesionál zaznamenal po sedmém místě v úvodu sezony v Egyptě a po čtvrtém místě v Rakousku už třetí top 10.

LEADERBOARD

Foto: Zdeněk Sluka