Spilková se ve Španělsku drží v top 10

Klára Spilková
Spilková se ve Španělsku drží v top 10

Výtečně rozehraný turnaj ve Španělsku má po třech kolech Klára Spilková. Česká profesionálka se dostala na dvouciferné skóre pod par a před finálovým kolem dělí deváté místo. V sobotu zahrála 69 (-2), v neděli bude atakovat druhé nejlepší umístění v letošní sezoně Ladies European Tour. 


Klára Spilková má na svém kontě v letošní sezoně zatím jen jedno top 10 umístění - na jejím oblíbeném turnaji v Maroku v únoru obsadila druhé místo. Ještě předtím stihla uhrát solidní dvanácté místo v Austrálii. 

Na turnaji Estrella Damm Ladies Open předvádí skvělé výkony. V prvním kole se ještě rozehřívala, když obešla osmnáctku Golf Clubu de Tarramar jednu pod par (70), v pátečním kole ale zapsala 64 (-7) a katapultovala se do horních pater leaderboardu. V nich zůstala i po třetím kole za 69 (-2). 

V součtu všech tří kol už stlačila skóre 10 ran pod par, což jí stačí na dělené deváté místo. O titul už bojovat nebude, ale stále má na dosah top 5. Hráčky na děleném 4. místě jsou na skóre -13, vedoucí Nizozemka Anne Van Dam je -20. 

LEADERBOARD