Gaggenau: PRO TY, KTEŘÍ NEUMÍ BÝT DRUZÍ

PR článek
Gaggenau: PRO TY, KTEŘÍ NEUMÍ BÝT DRUZÍ

Dlouhá historie plná pozoruhodných momentů a revolučních objevů. Poctivý přístup
k řemeslu jako své osobní vizitce. Volba pouze těch nejkvalitnějších materiálů a nic než dokonalé zpracování. Značka Gaggenau v sobě spojuje vše, co od jedné
z nejvýznamnějších německých značek exkluzivních domácích spotřebičů očekáváte.


Z kovárny ve Schwarzwaldu k inovativním technologiím

Gaggenau se za více než 333 let své historie stala exkluzivní značkou na trhu domácích spotřebičů, která je synonymem nadčasové krásy, funkční estetiky a průlomových technologií pro exkluzivní gastronomii. Žádná jiná značka neměla nikdy tak významný a trvalý vliv na domácí kuchyně. Za celou svoji historii stála značka u zrodu řady revolučních produktů a objevů, které pomáhaly měnit kuchyňské spotřebiče až do dnešní podoby. Jako první uvedla na trh vestavnou pečicí troubu, sklokeramickou varnou desku nebo kombinovanou parní troubu pro domácí použití nebo první modulární systém plně integrovaného chlazení, ze kterého lze vytvořit celou chladicí zeď. 

Dokonalý vzhled i funkčnost

Gaggenau staví na tradici ruční výroby, maximálně precizního zpracování z materiálů nejvyšší kvality a převratných nápadů. Je zárukou vynikající funkčnosti a spolehlivosti. Spotřebiče si po celou svou dlouhou životnost zachovávají konzistentní vzhled, který vychází z nejvyšších standardů německého designu a opírá se výlučně o materiály nejprémiovější kvality. Design je promyšlený do posledního detailu a doplněný technologiemi, které jsou vždy o krok před ostatními. 

V nabídce tak najdete například exkluzivní chladicí spotřebiče Vario 400 – plně integrované chladničky, mrazničky, kombinované chladničky        s mrazničkami i vinotéky, které lze libovolně kombinovat a vytvořit působivou chladicí stěnu. V rámci sortimentu trub zaujme jednoznačně model o šířce neuvěřitelných 90 cm, který je už více než 30 let ikonou a kultovním produktem značky Gaggenau. Nechybí samozřejmě ani pečicí trouby klasických rozměrů, kompaktní spotřebiče nebo kombinované parní trouby napojené na vodu i odpad s plně automatickým čisticím systémem. Vybírat můžete také z široké nabídky plynových, indukčních a různých speciálních varných desek, myček nádobí i odsavačů s dokonalým designem i funkcemi.

Gaggenau přináší do domácností profesionální vybavení a povyšuje tak vaření na hvězdný zážitek.

Podrobnější informace o exkluzivních chladničkách a vinotékách Gaggenau přineseme na konci října 2018 a o špičkových troubách a nejnovějších varných deskách v listopadu 2018.

Více na: www.spotrebicegaggenau.cz