GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2018

GOLF DIGEST C&S ANKETA ROKU 2018

LETOŠNÍ SEZONA SKONČILA A OPĚT PRO VÁS MÁME NAŠÍ TRADIČNÍ ANKETU o hřiště, jamku, restauraci a trenéra roku. Hlasujte pro své favority, dokud vše ještě máte v živé paměti, a rozhodněte, kdo od vás naším prostřednictvím dostane ocenění GOLF DIGEST C&S za rok 2018.



 

LETOŠNÍ SEZONA SKONČILA A OPĚT PRO VÁS MÁME NAŠÍ TRADIČNÍ ANKETU o hřiště, jamku, restauraci a trenéra roku. Hlasujte pro své favority, dokud vše ještě máte v živé paměti, a rozhodněte, kdo od vás naším prostřednictvím dostane ocenění GOLF DIGEST C&S za rok 2018. Tak jako v loňském roce, kdy jsme od vás dostali neuvěřitelných 27 459 hlasů, i letos můžete hlasovat pro své tři kandidáty v kategoriích hřiště, jamka a restaurace. Tři nejlepší pak od nás v dubnu 2019 dostanou zlatou, stříbrnou nebo bronzovou plaketu GOLF DIGEST C&S. Tradičně oceníme i nejlepšího trenéra. NOVINKOU bude možnost hlasovat o nejlepší golfové hřiště na Slovensku.

 

 V JAKÝCH KATEGORIÍCH MŮŽETE HLASOVAT?

 

ČESKÉ HŘIŠTĚ ROKU 2018 Svůj hlas můžete zaslat třem hřištím, která podle vás v letošním roce patřila k těm nejlepším.

 

SLOVENSKÉ HŘIŠTĚ ROKU 2018 Historicky poprvé můžete v naší anketě hlasovat také pro nejlepší golfová hřiště na Slovensku. 

 

JAMKA ROKU 2018 Také o nejhezčí nebo chcete-li nejlepší jamce v České republice se rozhodne ve vašem hlasování.

 

RESTAURACE ROKU 2018 Volit můžete opět ty tři, které v letošním roce poskytovaly nejvyšší klavitu jídla a služeb.

 

TRENÉR ROKU 2018 Tradičně můžete volit také trenéra roku. Toho nejlepšího vyhlásíme samostatně o měsíc později. 

 

  Platný je pouze jeden hlas z jedné IP adresy. V případě více hlasů z jedné IP adresy budou hlasy považovány za neplatné a z ankety budou vyřazeny. Povinné je hlasování pro tři subjekty v kategoriích Hřiště, Jamka a Restaurace roku. V kategorii Trenér roku je možno hlasovat pouze pro jednoho trenéra.  

ROZHODNĚTE O NEJLEPŠÍCH V ČESKÉ REPUBLICE

HLASUJTE OD 15. LISTOPADU 2018 DO 15. BŘEZNA 2019