Matuš se rozešel s Prague Golf Teamem

Stanislav Matuš
Matuš se rozešel s Prague Golf Teamem

Novou sezonu už neodstartuje Stanislav Matuš coby hráč Prague Golf Teamu. Český profesionál oznámil ukončení spolupráce s šéfem týmu Michalem Krejčím. K ní došlo po veřejném oznámení kritické finanční situace týmu. 


V říjnu rozeslal Michal Krejčí médiím e-mailovou komunikaci s ČGF, ve které si stěžuje na nedostatečnou podporu ze strany federace. Zároveň oznámil dočasné pozastavení činnosti týmu. 

V pondělí 26. listopadu vyslal do světa zprávu o ukončení spolupráce s Prague Golf Teamem Stanislav Matuš. V dopise píše následující: 

Vážení přátelé,

je mi velice líto Vás informovat o skutečnosti, že tento čtvrtek 22. listopadu 2018 byl pro mne posledním dnem jakožto člena Prague Golf Teamu. S jeho ředitelem Michalem Krejčím jsme se rozešli po vzájemné přátelské dohodě o ukončení spolupráce.

Byly to pro mě tři velmi úspěšné roky, na které nikdy nezapomenu, a za které budu Michalovi Krejčímu vždy velmi vděčný. Celý tým mě naučil přistupovat ke svému řemeslu jako opravdový profesionál a hlavě díky těmto lidem jsem se dostal o velký krok blíže svému snu.

Jedna kapitola se uzavřela, ale věřím, že další se přede mnou otevírá. S celým týmem jsme se dohodli na pokračování spolupráce i pro nadcházející sezonu a pevně věřím, že se nám společné cíle podaří splnit!

Ještě jednou mi touto cestou dovolte poděkovat především Michalovi Krejčímu, za jeho odhodlání posunout český golf vpřed, a právě jemu patří můj velký obdiv a dík!

Děkuji za podporu, moc si ji vážím a držte mi palce v nadcházející sezóně!