GOLF DIGEST OPEN TOUR 2019

GOLF DIGEST OPEN TOUR 2019

GOLF DIGEST OPEN TOUR 2019 startuje v dubnu a letos zavítá i do Rakouska

Čtvrtý ročník GOLF DIGEST C&S OPEN TOUR je tady a letos odstartuje 27. DUBNA na hřišti v Beřovicích. Její vyvrcholení proběhne pro 20 nejlepších a pozvaných hráčů opět na začátku října na hřišti golfového klubu Beroun. Pro rok 2019 jsme pro vás nicméně připravili pár drobných změn, které vás jistě potěší. Jen namátkou: navýšili jsme počet turnajů základní části, na vyhlášení nebudete muset čekat a vítězové dostanou ceny až domů poštou, poprvé si pojedeme zahrát do Rakouska a… to je vlastně všechno, jak se říká: „Nikdy neměňte to, co dobře funguje.“


Letošní rok bude zkrátka o golfu za rozumnou cenu pro všechny naše předplatitele, o golfu, kdy už nebudete muset čekat v klubovnách a budete si tak svůj čas lépe naplánovat a opět, s jedinou výjimkou, pro vás připravíme program na osm víkendů, se dvěma výlety do zahraničí a jedním bonusovým maratonem na 27 jamek.

A na co se tedy již teď můžete těšit?

POČET TURNAJŮ bude v letošním roce 17. Připravili jsme pro vás osm víkendů od dubna do září, kdy pro vás máme 16 turnajů za rozumnou cenu. Jako bonus pak již třetí ročník našeho maratonu na 27 jamek na drsném hřišti Panorama v Kácově a tři devítky pro ty největší fajnšmekry Forest, River a Meadows v jednom dni.

KALEDNÁŘ TURNAJŮ tak, jak ho pro vás připravujeme, po dvojicích o víkendech a v průběhu celého roku 2019:

27. DUBNA 2019 – GOLF BEŘOVICE
28. DUBNA 2019 – PRAGUE CITY GOLF ZBRASLAV

11. KVĚTNA 2019 – GOLF RESORT BARBORA
12. KVĚTNA 2019 –GOLF RESORT ÚSTÍ NAD LABEM


25. KVĚTNA 2019 – GOLF RESORT HAUGSCHLAG (RAKOUSKO)
26. KVĚTNA 2019 – GOLF RESORT MONACHUS – MNICH

19. ČERVNA 2019 – PANORAMA GOLF RESORT
(BONUSOVÝ TURNAJ NA 27 JAMEK)

29. ČERVNA 2019 – KRÁLOVSKÝ GOLF CLUB MALEVIL
30. ČERVNA 2019 – GOLF RESORT ČESKÁ LÍPA

6. ČERVENCE - SEDIN GOLF RESORT (SLOVENSKO)
7. ČERVENCE – RED OAK GOLF CLUB NITRA (SLOVENSKO)

3. SRPNA 2019 –ŠILHEŘOVICE - PARK GOLF CLUB OSTRAVA
4. SRPNA 2019 – GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

24. SRPNA 2019 – GOLF CLUB KYNŽVART
25. SRPNA 2019 – GOLF RESORT FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

ZÁŘÍ 2019 – GOLF PARK SLAPY SVATÝ JAN – PŘIPRAVUJEME
ZÁŘÍ 2019 – GOLF CLUB PODĚBRADY - PŘIPRAVUJEME


ŘÍJEN 2019 – GOLF CLUB BEROUN

(FINÁLOVÝ TURNAJ PRO 20 NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ)

HRÁT SE BUDE nejen u nás, ale také jak můžete vidět v kalendáři, podíváme se na skok do Rakouska na starý Haugschlag a opět vás pozveme na Slovensko. Na vyzkoušený a kouzelný Sedin a nový nevyzkoušený Red Oak, nové hřiště, o kterém všichni pějí jen chválu. Tak se nechme překvapit.

ZA KOLIK SE BUDE HRÁT je jasné, na ceně se nic nemění a vše je podle stejných podmínek jako v loňském roce. Naši předplatitelé zaplatí jen startovné, a to ve výši symbolických 600 korun českých. A to i na Slovensku a v Rakousku. Jedinou výjimkou bude bonusový turnaj na 27 jamek na hřišti Panorama Kácov, kde si bude možné na turnaj objednat bugy a cena startovného bude lehce vyšší. Za to ale máte možnost posbírat o třetinu více bodů, než na běžných turnajích.

JAK SE BUDE HRÁT je také dopředu jasné. Na stableford, do průběžné tabulky a pro výpočet finalistů, tedy 20 nejlepších kvalifikantů do Berouna, bude bráno jen 8 nejlepších výsledků.

UŽ SE NEBUDE ČEKAT V KLUBOVNĚ. Po loňských zkušenostech jsme se rozhodli nevyhlašovat výsledky po turnaji a nutit tak hráče čekat na poslední skupinu. Vítěze vyhlásíme až v pondělí po turnaji a cenu zašleme prostřednictvím České pošty. O nic nepřijdete a těšit se můžete opět na hodnotné ceny v podobě golfového vybavení. Vždy pro tři nejlepší ve dvou vypsaných kategoriích.

KDY BUDOU TURNAJE VYPSANÉ? Na serveru ČGF vypisují turnaje kluby, předpokládáme, že registrovat se tedy budete moci vždy nejpozději měsíc před vypsaným termínem.

JAKÁ BUDE KAPACITA TURNAJŮ? Stejně jako v loňském roce. Nasmlouváno máme opět od 80 do 100 hracích míst na každý turnaj. Věříme, že se tak dostane na každého zájemce.

DOVOLUJEME SI VĚŘIT, že vám naše turnaje opět přinesou lehce sportovní golf, zajímavou nabídku hřišť, trochu cestování, program na celý víkend a hlavně, našim předplatitelům i GOLF PO CELÝ ROK ZA ROZUMNOU CENU.

 

Zajistěte si hrací místa již TEĎ 

odkaz