Nejlepší rány 1. kola turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am

PGA TOUR
Nejlepší rány 1. kola turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am

V Monterey v prvním kole zářily hvězdy, na úplné špici se díky skvělým úderům drží Dustin Johnson nebo Jordan Spieth. Úvodní kolo na PGA Tour prožil Ho-Sung Choi, naopak Ted Potter Jr. s jistotou vítězství neobhájí. 


První úder a kolo na PGA Tour má za sebou Ho-Sung Choi známý díky svému neobvyklému švihu. Na špici se drží Phil Mickelson, Jordan Spieth či Dustin Johnson. O cut musí zabojovat Jim Furyk a také Tommy Fleetwood, naopak loňský vítěz Ted Potter Jr. se s turnajem po pátku zcela jistě rozloučí. V prvním kole zahrál čtyři doubley-bogey, jednou dokonce triple-bogey a se skóre +10 je na posledním 155. místě. Pojďme se ale podívat na ty nejlepší rány z prvního kola turnaje  AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Dustin Johnson

Nejlepší putt prvního kola si připsal vítěz Saudi International z minulého týdne Dustin Johnson. Ten hned na druhé jamce předvedl, v čem dominuje. Johnson nakonec zahrál šest birdie a jediné bogey, čímž se dostal se skóre -5 na dělenou devátou pozici.

 

Ho-Sung Choi

Jihokorejský golfista s asi nejznámějším švihem na světě prožil vůbec své první kolo na PGA Tour. Po deseti jamkách šel hřiště +4, následně ale třikrát v řadě zaskóroval a již nechyboval. Výsledek +1 je tak poměrně solidní.

Tony Finau

Své umění předvedl i Tony Finau. Jedenáctý hráč světa orámoval své kolo dvěma bogey, jinak si ale vedl velmi dobře. Na tříparové sedmičce poté dokázal zahrát birdie, fantastická byla především jeho první rána s back-spinem.

Jordan Spieth

Podobně jako Dustin Johnson i Jordan Spieth drží se skóre -5 dělenou devátou pozici. Spieth sice zahrál dvě bogey, vždy ale dokázal ihned zareagovat a ránu smazat. Na pětiparové šestce se sice třetí ranou na green nedostal, v těsné blízkosti vzal ale do své ruky wedge a přesným chip-inem poslal míček přímo do jamky.

Brandt Snedeker

Nešlo zřejmě o nejlepší ránu kola, rozhodně se ale jednalo o nejlepší birdie kola. Na poslední jamce se pokoušel udržet no-bogey round a to se mu i přes první hrozivou ránu podařilo. Z pláže si přihrál ideálně na fairway a třetí ránu už poslal necelé tři metry od praporku. Přesným puttem poté zakončil své kolo za -3.