VIDEO: Ho-Sung Choi na svém prvním turnaji na PGA Tour neprošel cutem, zanechal ale dojem

PGA TOUR
VIDEO: Ho-Sung Choi na svém prvním turnaji na PGA Tour neprošel cutem, zanechal ale dojem

Ho-Sung Choi se na turnaji AT&T Pebble Beach Pro-Am pral statečně, cutem ale neprošel a dnes si tak v závěrečném kole nezahraje. V Kalifornii nicméně tento jihokorejský golfista zanechal trvalý dojem. 


Nejblíže k paru hřiště byl Ho-Sung Choi hned v prvním kole. Na hřišti Monterey Peninsula CC zahrál tři birdie, čtyři bogey a po prvním kole tak reálně mohl uvažovat o dobrém výsledku.

Druhé kolo už se tolik jihokorejskému golfistovi nevydařilo. Dvakrát sice úspěšně zapsal birdie, přidal k tomu ovšem hned pět ran navíc. Ve třetím kole, které odehrál na hřišti Pebble Beach Golf Links, už pouze klesal konečným pořadím. Připsal si dvě doubley-bogey a celkově zapsal pět ran nad par.

V součtu tří kol tak nasbíral výsledek +9 a v neděli jej neuvidíme. Přesto Ho-Sung Choi se svým specifickým švihem zanechal v Kalifornii dojem. V průměru tento golfista potřeboval 34 puttů na jedno kolo, greenů v regulaci zasáhl jen třicet, přesto některé jeho statistiky špatné nejsou.

Nejdelší drive měřil 291 yardů, v průměru jej hrál 265 yardů. Za zmínku stojí rozhodně i jeho záchrany z bunkerů. Ze sedmi případů se hned v pěti z nich dokázal zachránit.

A divákům se do paměti vryje i jeho prožívání každého jednoho úderu.