Mickelson chtěl pokračovat, finále turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am se dohraje dnes

PGA TOUR
Mickelson chtěl pokračovat, finále turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am se dohraje dnes

Kroupy zastavily nedělní program závěrečného kola turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am. V čele hrající Phil Mickelson chtěl i přes tmu kolo dohrát, Paul Casey byl proti. Dohrávat se tedy bude dnes od sedmnácti hodin našeho času. 


Porážel všechny, tmu ale ne. Phil Mickelson se během čtvrtého kola dostal před Paula Caseyho a díky šesti birdiem si dokonce vypracoval náskok tří ran.

Mickelson nechyboval ani jednou, to Casey zapsal ke dvěma birdiem i dvě bogey a čtvrté kolo šel v paru. Ještě před startem této dvojice ale bylo poměrně jasné, že závěr turnaje se nestine odehrát ještě v neděli.

Nakonec to duo Mickelson - Casey dotáhlo až do šestnácté jamky, která se ale již nedohrála. Phil Mickelson evidentně chtěl turnaj dohrát, i ve tmě předváděl parádní údery. To Casey byl proti, anglický golfista by nerad přišel o druhou pozici, spolu s Donem Colleranem navíc o dvě rány vede v týmové soutěži.

Na svém kontě má tato dvojice 33 ran po par, netrpělivě na poslední dvě jamky budou čekat Wyndham Clark a Joe Don Rooney, jenž ztrácejí jediný úder.

Kolo nicméně bylo předčasně ukončeno a rozhodovat se bude v pondělí v osm ráno místního času. Pro nás to tak znamená, že finálové kolo AT&T Pebble Beach Pro-Am bude pokračovat v 17 hodin našeho času. Casey bude dohrávat ještě svůj metrový putt na šestnácté jamce, na oba poté čekají ještě dvě jamky.