Čtyři flighty, které si na Genesis Open nemůžete nechat ujít

PGA TOUR
Čtyři flighty, které si na Genesis Open nemůžete nechat ujít

Čtyři dny golfové radosti nám budou ode dneška přinášet Tiger Woods, Rory McIlroy, Phil Mickelson a další. Na jaké flighty v rámci Genesis Open bychom v úvodních dvou kolech neměli zapomenout?


Watson - Champ - D. Johnson (start v 16:11)

Bubba Watson obhajuje na Genesis Open triumf, pro amerického golfistu navíc jde o jeho nejoblíbenější turnaj, jelikož jej za posledních pět let vyhrál hned třikrát. Daří se zde i Dustinu Johnsonovi, jenž zde triumfoval v roce v roce 2017 a hned dvakrát zde skončil na druhé pozici. Světové duo doplní mladík Cameron Champ, jenž by po slabších výkonech opět rád prorazil do nejlepší desítky (v letošním roce byl nejlépe dělený jedenáctý).

Spieth - Schaufele - Mickelson (start v 16:22)

O jedenáct minut později se představí silné trio Jordan Spieth - Xander Schaufele - Phil Mickelson. Spieth na AT&T Pebble Beach Pro-Am dlouho mohl uvažovat o titulu, o víkendu ale zahrál pět úderů nad par hřiště a nakonec obsadil až dělenou pětačtyřicátou pozici. Druhý jmenovaný si dal pauzu a přišel tak o první pozici ve FedEx Cupu, jeho místo nahradil Matt Kuchar. S touto dvojicí půjde ve flightu čerstvý vítěz AT&T Pebble Beach Pro-Am Phil Mickelson, jenž hrál v Kalifornii neuvěřitelně a zcela zaslouženě ovládl na PGA Tour 44. turnaj. 

DeChambeau - Kuchar - Rahm (start ve 21:11)

Večer se můžeme těšit na golfistu-vědátora, Brysona DeChambeaua doplní aktuální lídr FedEx Cupu Matt Kuchar a taktéž Španěl John Rahm. DeChambeau si vzal podobně jako Schaufele volno a na AT&T Pebble Beach Pro-Am nestartoval ani Rahm. To Kuchar obsadil minulý týden solidní dvaadvacátou pozici a díky tomu se dostal do čela. 

Woods - McIlroy - Thomas (start ve 21:22)

Nejlepší flight na Genesis Open nás čeká od jednadvacáté hodiny a dvaadvacáté minuty. Trio Woods - McIlroy - Thomas spolu startovalo už v minulém roce, kdy Woods překvapivě neprošel cutem a McIlroy s Thomasem se dostali do nejlepší dvacítky. Woods bude hrát první turnaj od svého děleného dvacátého místa v Torrey Pines a motivaci má obrovskou. Jedná se o poslední turnaj, který při více než deseti účastech nedokázal vyhrát.