DeChambeau drží svou skvostnou sérii i díky několika hole-outům, na Genesis Open si zahrál i na Garciu

PGA TOUR
DeChambeau drží svou skvostnou sérii i díky několika hole-outům, na Genesis Open si zahrál i na Garciu

Bryson Dechambeau zahrál již sedmadvacet kol v řadě pod par daného hřiště, skvěle si zatím vede i na Genesis Open. V Kalifornii předvedla světová pětka několik parádních hole-outů i pozoruhodných oslav. V jednom případě ale golfové fanoušky příliš nepotěšil. 


Bryson Dechambeau začal svou úžasnou sérii již na Tour Championship, kde zahrál pod par poslední dvě kola. Každé kolo zahrál pod par i na následujících šesti turnajích a nejinak si zatím vede na Genesis Open.

V prvním kole se dostal na jeden úder pod par, po třinácté jamce druhého kola je na skóre -3 (celkově -4). DeChambeau si v Kalifornii vybírá slabší chvilky, které ale dokáže ihned napravit neuvěřitelnými údery.

V prvním kole na třináctce poslal svou čtvrtou ránu přímo do jamky a zachránil tak par. A svůj úspěch hned stylově oslavil.

 

Další chip-in si připsal na stejné jamce, ale už ve druhém kole. Tentokrát z toho bylo birdie a oslava na sebe nenechala dlouho čekat.

Třetí parádní hole-out následoval na jamce číslo sedmnáct. A podle posloupnosti par - birdie samozřejmě následoval eagle. Se skóre -4 je tak DeChambeau na průběžné dělené čtrnácté pozici a boj o titul rozhodně nemusí vzdávat. 

Do dějin letošního turnaje se ovšem nezapsal jen v pozitivním duchu. Na jedné z jamek hrál z bunkeru a rána se mu evidentně nepovedla. DeChambeau tak zavzpomínal na extempore Sergia Garcii a z hrany bunkeru svou holí odňal pořádný drn.