Nejlepší rány uplynulého týdne na PGA Tour

PGA TOUR
Nejlepší rány uplynulého týdne na PGA Tour

Ranou týdne na PGA Tour je samozřejmě eso J.B. Holmese v prvním kole Genesis Open. Mezi nejlepší pětku úderů se vmísil ještě skvělý úder Stephena Amese na Tour Champions. 


Jordan Spieth měl vynikající úvod a v prvním kole Genesis Open zahrál sedm úderů pod par. Jednu ránu ubral i na dvanácté jamce, kdy z dvaceti metrů zahrál parádní chip-in.

Skvěle si vedl i Tiger Woods, i když posledním kolem se protrápil. Přesto na jedné jamce připsal birdie, konkrétně na šestnáctce, kde z jedenácti metrů předvedl úžasný bunker shot.

144. hráč světového žebříčku Patrick Rodgers zahrál ve druhém kole na první jamce hned birdie, následovaly ale dvě chyby. Na sedmé jamce si ovšem vzal obě rány zpět, ze 131 yardů zahrál míček přímo do jamky.

Nejlepším úderem týdne je poté zcela jasně eso J.B. Holmese. Ten se v prvním kole přesně trefil na šesté jamce ze 146 yardů a i díky tomuto hole-in-one nakonec dokráčel až k poměrně nečekanému titulu.

Mezi rány z Genesis Open se vmísila nádherná trefa Stephena Amese z Tour Champions. Na turnaji Chubb Classic zahrál ze 141 yardů hole-in-one a nakonec se probojoval až na dělenou šestou pozici.