Momenty 2. kola Mexico Championship

PGA TOUR
Momenty 2.  kola Mexico Championship

Tommy Fleetwood po letech zopakoval nevídanou věc, Tiger Woods zahrál z bunkeru další světovou ránu a Dustin Johnson zůstává bez chyby. Jaké další zajímavé momenty nám nabídlo 2. kolo Mexico Championship?


Johnson zůstává bezchybný

Dustin Johnson v Mexiku po dvou kolech vede, jako jediný hráč navíc zatím hraje turnaj bez jediné chybičky. V úvodním kole si připsal sedm birdie, včera zaznamenal další čtyři. Bogey ve své skórkartě dosud nemá a i proto má v čele náskok dvou ran.

Mickelson o titul hrát nebude, dobrý pocit ale mít může

Phil Mickelson na Mexico Championship obhajuje titul, který ale s největší pravděpodobností neobhájí. Hned v prvním kole zahrál za +8 a byl na dělené předposlední příčce. Včera ale přišlo rapidní zlepšení. Mickelson nechyboval, zahrál šest birdie a výrazně si polepšil.

Woods a jeho geniální úder z bunkeru

Tiger Woods i včera předváděl, že je zpět ve vynikající formě. První kolo obešel v paru, to druhé už ale zahrál za -5. Velké problémy měl Woods na jamce číslo devět, své závěrečné. Po první ráně se dostal Woods do bunkeru, před ním byl navíc nepříjemně umístěný strom. Skvostnou druhou ranou ale zamířil Woods rovnou na green a nakonec nebyl daleko od dalšího birdie. 

Fleetwood chce bojovat o titul

Tommy Fleetwood v prvním kole nijak nezářil a zahrál průměrné kolo za -1. Na prvních dvou jamkách kola druhého ale přišly dva eagly. Fleetwood se stal prvním hráčem od roku 1983, kterému se povedlo zahrát eagle na dvou po sobě jdoucích čtyřparech.