Nejlepší rány WGC - Mexico Championship

PGA TOUR
Nejlepší rány WGC - Mexico Championship

V Mexiku kraloval Dustin Johnson, jeho fantastický drive ve výběru těch nejlepších ran turnaje samozřejmě nechybí. Do výběru se dostali i Tommy Fleetwood či Justin Thomas, na první pozici ovšem nedosáhli. 


Tommy Fleetwood o víkendu ztratil dvě rány a přišel o šanci na lepší umístění. Nakonec skončil dělený devatenáctý a to i díky skvělému úvodu druhého kola. Po eaglu na jedničce přišel eagle i na dvojce. Z devětatřiceti yardů poslal wedgí míček do jamky a mohl se začít radovat.

To Dustin Johnson hrál fantasticky po celé čtyři dny a zaslouženě si došel pro dvacátý triumf na PGA Tour. Ve třetím kole zaznamenal svůj jediný eagle, když z 369-ti yardů poslal driverem míč metr od jamky. Druhá rána tak už byla poměrně jednoduchá.

První a poslední kolo se skvěle povedlo Justinu Thomasovi. V pátek a v sobotu to ale bylo velké trápení a tak je konečná devátá pozice jednoznačným úspěchem. V prvním kole zahrál na patnácté jamce parádní chip z patnácti metrů a byl z toho nečekaný eagle.

Nejlepší ránu turnaje ovšem zcela jasně zahrál Tiger Woods. Na poslední jamce svého druhého kola (šlo o jamku č. 9) musel hrát Woods nepříjemnou druhou ránu z bunkeru přes strom. Ze 120-ti metrů poslal míček na green a po šťastném odrazu skončil necelé tři metry od jamky. Birdie z toho nakonec nebylo, nejlepší rána uplynulého týdne ale jistě ano.

Do videa se nám vmísila také rána J. J. Henryho z paralelně hrajícího turnaje PGA Tour. V Portoriku obsadil Henry dělené desáté místo, blýskl se ale parádním hole-in-one na tříparové šestnáctce.