Stane se Singh nejstarším vítězem na PGA Tour?

PGA TOUR
Stane se Singh nejstarším vítězem na PGA Tour?

V únoru oslavil již své 56. narozeniny a dnes by se mohl stát nejstarším vítězem na PGA Tour. Vijay Singh je před závěrečným kolem The Honda Classic jedinou ránu za vedoucím mužem. 


Vijay Singh oslavil v únoru již scé 56. narozeniny, místo Tour Champions ale tento týden řádí na PGA Tour. Po třech kolech The Honda Classic ztrácí na vedoucího Wyndhama Clarka jedinou ránu a půjde s ním v závěrečném flightu.

Singh se zlepšuje každým dnem. První kolo obešel v paru, v pátek upsal jednu ránu a v sobotu dokonce pět. Golfista z Fidži se navíc každým dnem zlepšoval i na greenech, ve třetím kole potřeboval jen 29 puttů.

V sobotu byl nejlepší i co se průměrů drivu týče (301,1 yd), zásahů greenů v regulaci (stejně jako v pátek 13/18), zasažených fairwayí (11/14) a scramblingu (80 %). 

Pokud přijde zlepšení i dnes, může Singh dosáhnout na pětatřicáté vítězství na PGA Tour a stát se nejstarším vítězem na tomto okruhu. A v golfovém světě se zřejmě nenajde nikdo, kdo by to této bývalé sympatické světové jedničce nepřál. 

Singh před letošní sezónou podstoupil zajímavý tréninkový dril, který ale dosud příliš ovoce nepřinesl. Singh startoval na PGA Tour dosud na dvou turnajích, ani jednou ovšem neprošel cutem.