Hatton zahrál "nejhorší úder" v životě, po třech kolech ale může bojovat o titul

PGA TOUR
Hatton zahrál "nejhorší úder" v životě, po třech kolech ale může bojovat o titul

Anglický golfista Tyrrell Hatton by rád na API zopakoval svůj výkon z roku 2017, kdy skončil dělený čtvrtý. Přestože ve druhém kole podle svých slov zahrál nejhorší úder v životě, může v neděli směle bojovat o nejvyšší příčky. 


V prvním kole to byly dva údery pod par, ve druhém už tři nad par. Především na devítce Tyrrell Hatton selhal a svůj úder označil za nejhorší ránu vůbec. Po ideálním drivu měl na devítce 219 yardů do greenu.

Míček ale svým železem poslal třicet yardů od zamýšleného místa dopadu. Nakonec skončil napravo mezi dvěma bunkery a na devítce si připsal bogey.

Po svém úderu prohlásil směrem ke kedíkovi: "Viděl jsi někdy horší golfový úder?" Kedík pouze zamumlal, Hatton ale chtěl znát odpověď. "Ne, odpověz na otázku." Odpověď byla celkem jasná: "Ne."

"To bylo strašné," dodal anglický golfista. Druhou devítku už obešel v paru, přesto se zdálo, že o nejvyšší pozice bojovat nebude. Při Moving day ale Hatton zahrál sedm birdie a jediné bogey a před finálovým kolem se tak dostal na průběžné dělené jedenácté místo se ztrátou čtyř ran na Matthewa Fitzpatricka.