Woods je v pořádku a na The Players scházet nebude. Co ke svému startu řekl?

Tiger Woods
Woods je v pořádku a na The Players scházet nebude. Co ke svému startu řekl?

Kvůli zranění krku vynechal Arnold Palmer Invitational, na The Players ale je Tiger Woods plně připraven. Co ke svému startu na "pátém majoru" sezóny řekl?


Tiger Woods přiznal, že první potíže pocítil již na Genesis Open. Vše pokračovalo na WGC-Mexico Championship, kdy už bylo napětí krku těsnější a pevnější.

Woods se tak následně ohlásil z Arnold Palmer Invitational a celý golfový svět s napětím čekal, zda bude americký hráč startovat na The Players. Už jeho příchod na TPC Sawgrass ovšem fanoušky uklidnil.

Nyní se ke svému zranění vrátil a přiznal, že vše je zapříčeněno jeho dřívější operací. Podle něj jde o to, že napětí muselo po operaci jít někam jinam.

"Vše musí být tak volné, jak to jen půjde. Musím udržet všechny ostatní struktury pružné. O krk se nebojím, jde spíš o spodní část zad," podotkl Woods s tím, že z dlouhodobého hlediska žádné obavy nemá.

„Dostalo se to do bodu, kdy to ovlivňovalo mé nastavení a můj backswing. Postupně se to zhoršovalo," pokračoval Woods, jenž ještě před tiskovou konferencí uvedl, že je v naprostém pořádku. "Všechno je fajn, jen jsem potřeboval pauzu. V mém věku už nemám kam spěchat, nebylo třeba tlačit na pilu," dodal Tiger.