Golf Marathon

Golf už dávno není tak upjatým sportem jako v minulosti. Společně s novými pravidly či barevnou golfovou módou se stále častěji objevují i nové formáty golfových turnajů.


 

golf-marathon-teamgolf-kasty-eventy-smile-sporty-maraton-banner-rucenaprsa-kastner_247_x_650

 

 

 

Inspirací z běžeckého prostředí se vzal například Golf Marathon. Běžecký maraton je dlouhý něco málo přes 42 km a ten golfový má 42 jamek. Golfová komunita je také stále přístupnější a propojenější s dalšími sporty. Po úspěchu turnajů Ski&Golf, Golf&Bike se objevily i další zajímavé formáty turnajů jako je Golf Triathlon a Golf Biathlon. Právě Golf Triathlon asi nejvíce láká také negolfisty, protože otevřená kategorie štafet dává prostor přátelským či firemním týmům složených z běžce, bikera a golfisty.

Golfové resorty tak ožívají akcemi doposud nezvyklých rozměrů a při takových akcích se proměňují ve sportovní kempy, kde se v příjemné atmosféře a krásném prostředí setká několik sportovních komunit. To vše bez ohledu na věk, fyzičku či sportovní úroveň.

 

A nebyla by to Česká republika, kdyby si nehýčkala a nedala vzniknout formátu turnaje pro Čechy tak tradičnímu jako je Beer Golf.

Ať už Vás zaujme jakýkoli z těchto turnajů, přejeme hezkou hru a užívejte si golf ve všech jeho podobách.

Více konkrétních informací o zmíněných turnajích najdete na webových stránkách:

www.BeerGolf.cz

www.GolfMarathon.cz

www.GolfTriathlon.cz