Koepkovi motivace neschází, vpřed jej posouvá i Woodland

PGA TOUR
Koepkovi motivace neschází, vpřed jej posouvá i Woodland

Brooks Koepka na Arnold Palmer Invitational neprošel cutem a přerušil svou sérii turnajů, ve kterých si o víkendu zahrál. Na The Players by rád rozjel novou sérii, motivace mu rozhodně nechybí. 


Na cut na turnaji Arnold Palmer Invitational bylo třeba zahrát dvě kola alespoň za +1, Koepka ale zahrál ve čtvrtek a v pátek dohromady tři údery nad par. Nešlo mu to především na tříparech, kde poztrácel čtyři údery.

Nyní se chystá na The Players a rád by znovu nastartoval velkou sérii. Do API totiž hrál jedenáct víkendových kol za sebou. Vítěz tří majorů má skvělou konzistentnost, cutem na posledních sedmačtyřiceti turnajích neprošel jen ve třech případech.

Vpřed jej posouvá i Gary Woodland, jenž v současné chvíli drží rekord. Cutem prošel v jednadvaceti případech za sebou. Koepkovi tak motivace rozhodně nechybí, což potvrdil i svým vyjádřením před The Players.

„Vždycky jsem na to byl pyšný. Minulý týden mě to hodně otravovalo. Baví měl být velmi důsledný a ujistit se, že i když nemám tu nejlepší hru, jsem schopen bojovat, soutěžit a být na hřišti i o víkendu. Myslím, že je to velmi důležité," uvedl ve středu rodák z West Palm Beach.

Koepka taktéž doufá, že bude na The Players pokračovat ve zlepšených výkonech. Před čtyřmi lety neprošel cutem, od té chvíle se ale TPC Sawgrass vždy zlepšoval. Na dělené pětatřicáté místo navázal dělenou šestnáctou pozicí a loni už byl dělený jedenáctý.