Golf resort Bechyně

Golf resort Bechyně

Resort s nejstarším devíti jamkovým golfovým hřištěm v jižních Čechách. Najdete nás pouhých sedm kilometrů od jihočeské Bechyně v Černické oboře a z hlediska zasazení do krajiny patří naše hřiště ke skvostům. Zvláště při západu slunce má celý areál nepopsatelnou atmosféru.


 

Jamky golfového hřištěna ústřední louce jsou přehledné a rovné, jen je potřeba dát pozor na mohutné listnaté stromy s rozložitými korunami a vzít v úvahu celkovou délku ran. Je zde i několik nepříjemných struh (příčných a podélných vodních překážek), kam může míček po doběhu zapadnout. Naopak lesní jamky se stáčejí a kvůli okolnímu porostu je potřeba míču místit co nejpřesněji. Hřiště jako celek není jednoduché, ale začátečník si především na ústřednílouce skvěle zahraje. Bankrů okolo nevelkých greenů není mnoho, fervejové bankry najdete na jamce 7.

Ať už tu zahrajete jakýkoli výsledek, výjimečné prostředí by mělo vždy zajistit příjemný zážitek.

Pro sezonu 2019 nabízíme členství s neomezeným celoročním bezplatným využívání hřiště a cvičných ploch za 6.900,-Kč, noví zájemci k tomu platí vstupní poplatek 1.000,-Kč a to pouze v prvním roce členství . Využít tak můžete i další výhody člena klubu v podobě recipročních slev na partnerských hřištích až 30% nebo slevu 10% na ubytování v penzionu Černická obora, který je přímo u hřiště.

Více o našich cenách najdete na https://www.panstvi-bechyne.cz/golf/clenstvi-v-klubu.html