Rány 1. kola The Players: Albatros, hole-in-one i fantastická rána Woodse na sedmnáctce

PGA TOUR
Rány 1. kola The Players: Albatros, hole-in-one i fantastická rána Woodse na sedmnáctce

Hned úvodní kolo The Players nám nabídlo neuvěřitelné rány. K vidění byl albatros, následuje hole-in-one Ryana Moorea i fantastický útok Tigera Woodse na sedmnáctce. Kdo další nás ve čtvrtek ohromil?


Albatros Harrise Englishe

Úvodní kolo The Players by v podání Harrise Englishe bylo průměrné, nebýt fantastické druhé rány na pětiparové jedenáctce. English si připsal jedno birdie, dvě bogey, na jedenácté jamce ale přišel sen všech golfistů - tedy albatros. 237 yardů dlouhá rána skončila v jamce a dlouhá oslava mohla začít.

Hole-out Austina Cooka

Austin Cook obešel hřiště v prvním kole v paru. I 146. hráče světa zachránila fantastická rána, tentokrát šlo o hole-out na deváté jamce. Z bunkeru míček skončil v jamce a Cook tak zapsal eagle. Kromě toho zahrál tři birdie, ale taktéž pět bogey.

Hole-in-one Ryana Moorea

Sedmnáctku mnoho golfistů rádo nemá, Ryan Moore ale na ni nyní nedá dopustit. Svou wedgí míček poslal přesně na tyč, od které by se klidně mohl odrazit daleko od jamky. Stejně tak nemusel Moore trefit tyč a ztěží by zachraňoval par. Míček se ale odrazil přímo do jamky a Moore tak trefil hole-in-one. Kolo zahrál za -5 a po prvním kole tak patří mezi nejlepší.

Famózní útok Tigera Woodse

Tiger si vybral v prvním kole několik slabých chvilek, na sedmnáctce ale zaútočil skvěle. Do ruky vzal sand wedge a poslal míček jen pár centimetrů za okraj greenu. Backspin sice vrátil míček o pár decimetrů zpět, nakonec ale Woods po vynikajícím puttu zapsal birdie.

Duncan centimetr od přepsání historie

PGA Tour eviduje jediné hole-in-one na čtyřparu, nyní k němu nebyl daleko Tyler Duncan. Na dvanáctce minul jamku driverem snad jen o dva centimetry, nakonec po zásluze zapsal eagle.

Birdie, birdie, birdie

Hvězdný flight Phil Mickelson - Rory McIlroy - Matt Kuchar na sedmnáctce skutečně zazářil a po třech fantastických ranách wedgí přisly další tři skvělé údery na greenu.