Woods na The Players ztratil šanci po dvou ranách do vody, v dalších dnech tak bavil diváky

Tiger Woods
Woods na The Players ztratil šanci po dvou ranách do vody, v dalších dnech tak bavil diváky

Tiger Woods odehrál solidní první kolo a v úvodu páteční rundy začal sbírat jedno birdie za druhým. Na proslulé sedmnáctce ovšem poslal dvakrát míček do vody a bylo po nadějích. Cutem ale Woods prošel a o víkendu tak bavil všechny přítomné. 


Uzdravený Tiger Woods začal The Players solidně. První birdie si připsal na sedmé jamce, kdy své skóre dorovnal na par. Další birdie následovalo na desítce a od té chvíle už se Tiger pohyboval v červených číslech.

Nejlepší úder prvního kola si schoval na sedmnáctou jamku. Na Island Green poslal agresivní approach, který neměl daleko k vodě. Nakonec ale skončil čtyři metry od jamky a zapsal zasloužené birdie. S konečným skóre -2 se vydal do pátečního kola a nezačal vůbec zle.

Se třemi birdie v zádech vyrazil na sedmnáctku a opět toužil po upsání rány. Jenže místo toho dvakrát utopil míček ve vodě a zahrál tak quadruple-bogey.

V dalším průběhu sice Woods znovu nechyboval a po dvou birdie nakonec skončil s výsledkem -1. Cutem tak prošel zcela bez problémů, bylo ale poměrně jasné, že o vítězství bojovat nebude.

Woods se ale rozhodl, že si víkendová kola užije v plné parádě. V sobotu začal třemi bogey na první devítce, do záporných čísel se už ale nedostal. Zahrál tři birdie a vrátil se na skóre, které měl i po druhém kole. Především ale pobavil diváky na sedmnácté jamce.

Tiger poslal svůj míček dokonale a bylo jasné, že zapíše birdie. Podobně si vedl i jeho sobotní spoluhráč Kevin Na. Ten je proslulý svou rychlou chůzí k míčku, který ještě nedoputoval do jamky. Na sedmnáctce to ukázal znovu a rozesmál diváky i Woodse, který následně vše dokonale napodobil. Oba se poté společně rozesmáli a spokojeně pokračovali na poslední jamku.

V rámci třetího kola se udál ještě jeden vtipný moment. Kamera zachytila fanouška, který měl na sobě tričko s fotkou Tigera v době, kdy byl kvůli řízení pod vlivem léků zatčen. Fotka se evidentně zalíbila oběma golfistům.

V neděli už se Tiger znovu více soustředil a zapsal nejlepší skóre (69 ran a -3). Parádním hole-outem na třetí jamce zachránil par a v celém kole zaznamenal jedinou chybu. S konečným skóre -6 obsadil dělenou třicátou pozici a potvrdil, že zranění krku rozhodně nebylo nijak zavážné.