Woods pauzy nelituje a případných sedmi kol před Masters se nebojí

Tiger Woods
Woods pauzy nelituje a případných sedmi kol před Masters se nebojí

Solidní The Players odehrál Tiger Woods. Ihned po turnaji potvrdil úmysl dát si tento týden pauzu a zároveň vzkázal všem, že je připraven za dva týdny odehrát na WGC-Dell Technologies Match Play všech sedm kol. 


Se skóre -6 obsadil na The Players dělené třicáté místo, navíc si užil spoustu zábavy. Po vynechání Arnold Palmer Invitational se tak Woods vrátil v dobré formě a svého odstoupení z minulého týdne rozhodně nelituje.

"Potřeboval jsem to. Potřeboval jsem si vše trochu zorganizovat, když se má záda dostanou pod napětí. Musel jsem začít od začátku, najít dobrou posloupnost," uvedl po svém účinkování na Floridě Woods.

Ten si tento týden dá očekávanou pauzu, na Valspar Championship startovat nebude. Za dva týdny je ale na programu WGC-Dell Technologies Match Play a zde už americký golfista chybět nebude. Match Play dokázal ovládnout hned třikrát, naposledy ale zde startoval v roce 2013.

Problémem může být fakt, že za další dva týdny poté následuje první major sezóny, Masters. Pokud by Woods došel až do finále, odehrál by sedm kol v průběhu čtyř dní. Woods ale žádné potíže nepředpokládá.

"Po tomto turnaji budu mít týden volna, takže ne," odpovídal na otázku, zda nemá nějaké obavy ohledně možného maratónu na Match Play- "Doufám, že budu moci hrát všechny zápasy. To by bylo skvěle. Jsem si jistý, že budu hrát tři zápasy, takže je to docela dobré vědět, že mohu odehrát tři dobrá kola. A možná i více, pokud budu hrát dobře. V podstatě to tak je stejné jako turnaj," dodal Tiger.