Nejzajímavější flighty nadcházejícího Valspar Championship

PGA TOUR
Nejzajímavější flighty nadcházejícího Valspar Championship

Valspar Championship i letos nabízí skvělé startovní pole. Hlavní favorit turnaje Dustin Johnson v prvních kolech půjde s Paulem Caseym a Garym Woodlandem, famózní ale budou i další tři flighty. 


Webb Simpson, Jason Day, Jon Rahm

Jon Rahm neměl v minulém týdnu daleko k triumfu, ještě po třech kolech vedl The Players, nakonec ale obsadil dělenou dvanáctou příčku. Ve flightu s ním půjde Jason Day, jenž na The Players taktéž zazářil. Na Valspar Championship se objevuje poprvé od roku 2013, kdy skončil na děleném 43. místě. Neamerickou dvojici doplňuje Webb Simpson, jenž zde loni vybojoval solidní osmou pozici. První kolo toto trio začne ve 14:13 našeho času, v pátek startuje v 19:03.

Patrick Reed, Henrik Stenson, Sergio Garcia

Obhájce Masters zde loni obsadil druhou pozici, v roce 2015 zde dokonce bojoval v play-off. Na titul z tohoto podniku ale stále čeká. Ve flightu s ním půjde evropské duo Sergio Garcia - Henrik Stenson. Španěl skončil v TOP25 na posledních třech turnajích, to švédský golfista má rád především tento turnaj. Loni sice neprošel cutem, předtím ale třikrát v řadě skončil v nejlepší jedenáctce. Reed se svými evropskými kolegy půjde ve čtvrtek od 14:24, o den později se na první týčko postaví v 19:14.

Dustin Johnson, Paul Casey, Gary Woodland

Světová jednička je rozhodně největším favoritem Valspar Championship. Na The Players skončil poprvé v nejlepší desítce a nyní jede do Tampy poprvé od roku 2010, kdy neprošel cutem. Woodland před devíti lety oslavil v Tampě své první vítězství a nyní se pokusí projít cutem na 23. turnaji v řadě. S americkým duem půjde v prvních dvou kolech Paul Casey, který zde titul obhajuje. Dodejme, že loni to pro něj byl první triumf na PGA Tour od roku 2009. První kolo tato trojice načne v 19:03, druhé poté ve 14:13.

Jim Furyk, Bubba Watson, Brandt Snedeker

Jim Furyk nečekaně na The Players bojoval o titul a díky dělenému druhému místu si zajistil start na podniku WGC. Zkušený golfista zde slavil v roce 2010, tehdy obsadil třetí místo jeho dnešní a zítřejší parťák Bubba Watson. Trio završuje Brandt Snedeker, který minulý týden skončil v top desítce poprvé od úvodního turnaje nové sezóny PGA Tour, tedy Safeway Open. Zkušená americká partička začne ve čtvrtek od 19:14 středoevropského času, o den později je jejich start naplánován na 14:24.