VIDEO: Elvira fantasticky vybojoval play-off, po třech letech ale na European Tour slaví Hend

VIDEO: Elvira fantasticky vybojoval play-off, po třech letech ale na European Tour slaví Hend

Scott Hend se dočkal a po více než třech letech slaví triumf na European Tour. Před závěrečnou jamkou čtvrtého kola se zdálo, že do play-off jít nebude muset, Nacho Elvira ale fantastickým puttem duel zdramatizoval. 


Před Scottem Hendem měl Nacho Elvira před finálovým kolem náskok tří úderů. O něj ale přišel už během první devítky. A na deváté jamce přišel i o vedení.

Od té chvíle vedl Hend a když na třináctce zapsal další birdie, měl vše ve své moci. Náskok dvou ran neudržel, Elvira totiž na posledních třech jamkách dvakrát zaskóroval a poslal souboj o titul do play-off.

Na osmnáctce tomu ale předcházela neuvěřitelná podívaná. Po rozehrání osmnáctky totiž začalo pršet a golf musel jít téměř na dvě hodiny stranou. Oba hráči se následně vrátili na green a Elvira vystřihl tento neuvěřitelný putt.

Díky němu zapsal birdie, které jej poslalo do play-off. Tam už ale byl úspěšnější Hend, jenž se nenechal rozhodit a závěrečným birdie zpečetil svůj třetí triumf na European Tour. Zde triumfoval před více než třemi lety. v březnu roku 2016 na True Thailand Classic porazil o ránu domácího golfistu Piyu Swangarunporna.